Showbiz

Care a fost primul gând al Danei Roba, după ce s-a trezit din comă: „Am început să plâng și am spus...”

schedule 19 iul. 2023, 11:11

Care a fost primul gând al Danei Roba, după ce s-a trezit din comă: „Am început să plâng și am spus...”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba își amintește ce a zis imediat după ce s-a trezit din comă

Dana Roba își amintește perfect ceea ce i s-a întâmplat în ziua care fostul ei partener de viață a vrut să o omoare, dar și ce anume a zis și cum s-a comportat, imediat după ce și-a revenit din comă. Având în vedere toate loviturile de ciocan pe care le-a primit la nivelul capului, medicii nu i-au șanse de supraviețuire, dar cu toate acestea și-a revenit din comă, iar face tot ceea ce îi stă în putință, pentru ca lucrurile să revină cât de cât la normal.

Fetițele sale au fost motivul pentru care a luptat din greu pentru viața sa și tot ele au fost cele la care s-a gândit prima dată, după ce s-a trezit din comă. Cele mici erau la momentul acela cu soacra ei, gând care o măcina, iar ea a deschis ochii și nu a dorit decât să îi transmită un mesaj legat de cele mici. Ei bine, Dana Roba a vorbit toate aceste lucruri sensibile cu fanii ei de pe social media cărora le este recunoscătoare pentru faptul că îi oferă ajutor din punct de vedere financiar, când are cea mai mare nevoie de asta.

Dana Roba a fost în comă timp de două zile, iar în clipa în care și-a revenit a început să plângă și a zis că ar trebui să meargă cineva să ia ochelari pentru fiica ei, pentru că micuța ei, Celine, avea probleme cu vedere. Mai apoi, gândul i-a fugit la cealaltă fiică și a zis că dacă mama fostului partener o spală pe Chantal pe cap, să aibă mare grijă de părul ei. Așadar, în ciuda durerilor pe care le simțea și a coșmarului prin care a trecut, primul său gând când și-a revenit a fost la fiicele sale, pentru că nu își dorea decât ca ele să fie curate și îngrjite.



"Vreau să vă spun că loviturile din spate și acum, dacă mă pun cu capul pe pernă, mai tare, sau dacă mă ridic brusc din pat, mă iau niște amețeli. Dar cu siguranță și astea îmi vor trece. Pentru că în momentul în care eu mi-am revenit din coma respectivă, în care am stat două zile, vreau să vă spun că primul meu gând care a fost, am început să plâng și am spus: 'Vă rog din suflet, să meargă cineva și să ia ochelarii la fetița mea, Celine are nevoie de ochelari. După care am mai spus... Astea sunt chestiile pe care Lidia (n.red sora ei) mi le-a confirmat, fiind acolo, cu mine.
Am mai spus: <<Fetelor, să transmiteți la soacra mea, că dacă o spală pe Chantal pe cap, să aibă grijă de părul ei, să aibă grijă de fetele mele, să fie curate>>. Gândul meu, de când m-am trezit, a fost la copii", a spus Dana Roba, pe live.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---