Showbiz

Care a fost primul loc de muncă al lui Cătălin Măruță. A spus-o chiar el: „Când am venit în București...”

schedule 04 iul. 2023, 14:05

Care a fost primul loc de muncă al lui Cătălin Măruță. A spus-o chiar el: „Când am venit în București...”
Sursa foto: YouTube Acasa la Maruta

Cătălin Măruță a vorbit, într-unul dintre podcast-urile sale, despre primul său loc de muncă pe care l-a avut când s-a mutat în București. Iată ce făcea prezentatorul de la Pro TV de la primele ore ale dimineții până seara!

Cătălin Măruță, despre primul său loc de muncă

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori de la noi din țară, iar mulți dintre cei care îl urmăresc încă de la începutul carierei sale nu și-l pot imagina făcând altceva. Nu mai este un secret nici faptul că a muncit greu pentru a ajunge unde este acum și că doar culege roadele muncii sale, după ani mulți în care a luptat pentru visul său. Ei bine, nu există român care să nu fi auzit de el sau care să se fi uitat măcar o dată la una dintre edițiile emisiunii sale de la Pro TV, iar de când a început să facă podcast-uri, a atras și publicul mai tânăr de partea sa.

Recent, acesta a făcut un podcast în care l-a invitat pe Silviu Faiar care nu că are un succes imens pe YouTube, dar este apreciat și pentru stream-urile sale de pe Twitch, unde vorbește cu oamenii care îl susțin, strânge donații pentru diferite cazuri, dar unde reacționează la tot felul de videoclipuri.



Ei bine, în cadrul podcast-ului menționat mai sus, partenerul de viață al Andrei a vorbit printre altele și despre primul lui loc de muncă, pe care l-a avut, acum mulți ani, când s-a mutat în București. Cătălin Măruță a început prin a împărți pliante, îmbrăcat într-un costum haios, a strâns banii, iar după primele două săptămâni a reușit să își cumpere o geacă. A fost foarte fericit, având în vedere că banii aceia erau munciți de el de dimineața, de la ora 06:00, până la 22:00. Rare sunt momentele în are vorbește despre el în podcast-urile sale, dar avându-l ca invitat pe îndrăgitul streamer a simțit nevoia să facă anumite dezvăluiri interesante.

„Când am venit în București prima dată, am împărțit pliante. Am fost omul sandviș. Aveam un panou mare pe față, am prins an electoral. Nu știam absolut deloc Bucureștiul. Cred că aveam pe față Dinu Patriciu și în spate Horia Rusu sau ceva de la Timișoara. (…) Am împărțit pliante și mi-am luat o geacă după primele două săptămâni. Nu am știut unde e facultatea în primul an. (…) Băgam de dimineața de la 6 până la 10 seara”, a dezvăluit Cătălin Măruță, în podcast-ul său.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---