Showbiz

Care este numele complet al fiului lui Theo Rose. Tatăl artistei a dat-o de gol: „Este pentru noi primul nepoțel”

schedule 14 iun. 2023, 14:50

Care este numele complet al fiului lui Theo Rose. Tatăl artistei a dat-o de gol: „Este pentru noi primul nepoțel”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, iar întreaga familie este în culmea fericirii. Tatăl artistei a dat primele declarații despre nepoțelul lui, spunând și care este numele acestuia complet din certificatul de naștere. Iată ce a declarat Ioan Diaconu.

Ce va scrie în certificatul fiului lui Theo Rose

Așteptarea a luat sfârșit. Theo Rose a născut, în dimineața zilei de 14 iunie. Artista nu a dat prea multe declarații despre venirea pe lume a fiului ei, dar a promis că o va face, imediat după ce își va reveni. În cursul acestei zile, va fi vizitată la spital de către cei dragi, care sunt nerăbdători să îl cunoască pe micuțul Sasha Ioan. Tatăl frumoasei cântărețe este foarte încântat că are pentru prima dată un nepoțel și a dat câteva declarații de-a dreptul emoționante despre venirea pe lume a fiului fiicei sale.

Acesta a recunoscut că a trecut prin niște stări pe care nu le mai experimentase până atunci, fiind foarte fericit că fiica lui a devenit mamă. Nici măcar nu a îndrăznit să o sune, dar știe că totul a decurs așa cum trebuie, iar asta este tot ceea contează pentru moment, urmând ca la 15:00 să o viziteze pe Theo Rose.

„Sunt tare fericit și bucuros! Am avut emoții mai mari decât Theo. Nu am vorbit cu Theo, nici nu am îndrăznit să o deranjez, voi fi la vizită la ora 15:00. Din ce am văzut, din postările familiei, observ că este în regulă, a fost o naștere bună și frumoasă, un copil zdravăn, sănătos și speram să decurgă normal. Destul de mare copilul, foarte bine dezvoltat. Noi ne bucurăm grozav, este o realizare extraordinară. așteptăm de mult timp, anii trec peste noi. Ne bucurăm tare mult că a apărut. Am pielea de găină pe mine, este o bucurie enormă, nu prea am întâlnit astfel de stări”, a declarat tatăl artistei, la Antena Stars.

De asemenea, Ioan Diaconu a precizat că numele complet al micuțului, cel care va fi scris și în certificatul lui de naștere, este Sasha Ioan Diaconu, ceea ce înseamnă că băiețelul va avea numele mamei, ceea ce nu poate fi decât o bucurie și mai mare pentru familia lor. Raluca Diaconu, sora artistei, a transmis și ea câteva rânduri pe contul ei de Instagram, venirea lui pe lume fiind o binecuvântare și pentru ea, cea care îi va fi nașă de botez, după cum au decis toți în urmă cu doar câteva zile. În ceea ce o privește pe Theo Rose, oamenii care o urmăresc sunt curioși să vadă cum se va descurca în rolul de mamă, poate cel mai important rol din viața sa.

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp”, a mai spus el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---