Horoscop

Horoscop African: Ce spune ziua ta de naștere despre tine în astrologia africană

schedule 19 aug. 2023, 15:17

Horoscop African: Ce spune ziua ta de naștere despre tine în astrologia africană
Andrii Kobryn/Shutterstock

Sunt întrebări despre noi înșine pentru al căror răspuns răscolim ani ai maturizării, sunt aspecte pe care am dori să le știm mai bine despre propria noastră viață, propriile noastre alegeri sau calități ascunse pe care le-am putea folosi ca un punct forte. Pentru toate acestea, Horoscopul African aduce răspunsurile nebănuite și ne ajută să știm mai bine cine suntem și ce așteptări să avem de la destinul nostru.

Poporul african prezintă, așadar, propriul sau horoscop, spus prin viu grai și transmis de la o generație la alta. Acest horoscop african, cumva ciudat și special, vizează mai ales trăsăturile fiecărui nou născut, care vor fi cumpenele în destinul sau, cântărind atât semne asociate cu oamenii, cât și alte elemente cotidiene și astrale totodată. Baza acestui horoscop o reprezintă ziua de naștere a fiecăruia.

Care sunt semnele horoscopului african?

Simbolurile astrologiei africane sunt întocmai cele care stau la baza culturii și tradițiilor africane: natura sacră, familia, comunitatea, viața de zi cu zi. Astfel aceste semne astrologice africane ne reamintesc de valorile naturii și ale omenirii totodată.

Semnele Horoscopului African: Baobab (4 ianuarie – 3 februarie)

Semnul Baboabului este cel care dăruiește putere, onestitate și pricepere, dar totodată este caracterizat de longevitate, asemenea copacului pe care îl reprezintă.

Cei născuți sub semnul Baobabului sunt persoane înțelepte, calculate și întreprinzătoare, sunt lideri și dezvoltatori și aduc un plus societății, reușind să găsească un curs al belșugului nu doar pentru ei, ci și pentru alții. Fie dezvoltă afaceri și crează locuri de muncă, fie găsesc soluții ca traiul întregii comunități să fie mai bun și mai ușor.

Sunt persoane fidele, statornice, uneori pot fi conservatori, îndreptați spre tradiție și istorie, spre acele lucruri care merită să dăinuie în timp.

Semnele horoscopului African: Bogăția chihlimbarului (4 februarie – 5 martie)

Persoanele născute sub acest semn au o îndreptare aparte spre artă și toate valorile artistice, de la puterea cuvântului, la magia artei și la capacitatea critică asupra bunurilor.

Au un simt foarte dezvoltat asupra luxului, se înconjoară de obiecte de valoare, sunt cunoscători și căutători totodată.

Aceste persoane au nevoie să se ancoreze în mediu. Fie își fac cu ușurință prieteni, fie iubesc călătoriile, iubesc natura și sunt firi foarte independente. Totodată sunt foarte calculați, organizați și meticuloși, potrivit Garbo.

Semnele Zodiacului African: Familie (6 martie – 4 aprilie)

Acești oameni reușesc să își clădească o familie armonioasă, ceea ce deducem ușor din numele zodiei, însă reușesc să dea mai departe valorile familiale și importanța acesteia, iar în jur își clădesc prietenii adevărate, legături profunde cu omaneii, astfel încât ei devin centru unei familii extinse, al unei comunități bazată pe legături umane valoroase.

Acești oameni pot schimba mentalități, pot da naștere unui curent, al unei asociații, pot aduce schimbări importante în comunitatea în care trăiesc. Aceștia cultivă altruismul, empatia, armonia și se pot implica în acțiuni de caritate sau în meserii în care îi ajută pe ceilalți.

Semnele Horoscopului African: Dragoste zi de zi (5 aprilie – 4 mai)

Persoanele născute sub acest semn din Horoscopul African au un dar aparte, acela al înțelegerii celorlalți, al citirii gândurilor, al șamanilor și vindecatorilor spirituali, al celor ce comunica cu spiritele, manifestând totodată o intuiție ieșită din comun.

Deosebit de empatici, oamenii aceștia evită violența, sunt înțelepți și folosesc emoțiile pozitive în relaționarea cu ceilalți. Pot fi sfătuitori, mediatori ai conflictelor, diplomați, vindecători, filosofi, cultivând dragostea și utilizând soluțiile cele mai blânde pentru toți în rezolvarea problemelor. Ei par că întotdeauna reușesc să aleagă cea mai bună cale și, în zodiacul african, este considerat cel mai benefic semn.

Semnele Horoscopului African: Piață (5 mai – 4 iunie)

Persoanele născute sub acest semn sunt emotive, sensibile, sunt ușor de rănit, însă totodată știu să ierte repede și să treacă fără un consum emoțional inutil peste greutățile vieții pe care ei nu le pot controla.

Mai mult decât atât, au darul negocierii și, în general, știu să obțină ceea ce își doresc. Banii vin în viața lor mai ușor decât în cazul altor oameni, pur și simplu au un simț al câștigului, știu să își monetizeze valoarea muncii și sunt oameni care se adaptează foarte ușor schimbărilor.

Firi sociabile, dar totodată atente și calculate, acești nativi pot fi uneori prea impulsivi și pot face alegeri mânate pe frică. Pot dezvolta anxietate.

Semnele Horoscopului African: Strămoșul (5 iunie – 4 iulie)

Aceste persoane sunt foarte convingătoare și au o personalitate impunătoare, având adesea tendința să ceară de la ceilalți să facă ceea ce doresc. Din această pricină este posibil să nu lege întotdeauna prietenii adevărate, ci să dezvolte legături bazate pe interes. Pot suferi dezamăgiri de la cei din jur și își pot crea mai greu o familie.

Sunt, totodată, persoane statornice, iar odată ce își descoperă valorile interioare și echilibrul emoțional, se pot dezvolta armonios și pot crea lucruri foarte valoroase pentru societate. Pot fi cercetători, descoperitori, conservatori ai artelor și tradițiilor sau chiar lideri. Apreciază valorile umane și, în general, devin oameni iubiți și respectați în societate.

Semnele Horoscopului African: Judecătorul (5 iulie – 4 august)

Aceste persoane intuiesc întotdeauna adevărul, oricât de înșelătoare ar fi aparențele. Sunt conectați cu divinitatea și adevărul universal, pot privi în umbrele adânci ale ființei umane, au capacitatea de a prevedea ceea ce urmează să se întâmple și devin astfel foarte buni organizatori.

Ei lucrează ușor în echipe, dar și singuri și manifestă o înțelegere adâncă a nevoilor, fricilor și vulnerabilităților celorlalți.

Aceste persoane pot avea simțtul dreptății dezvoltat, însă nu aceasta este caracteristică de bază ce a dus la numele acestui semn. Judecătorul înțelege, știe să asculte, știe să empatizeze cu ceilalți și mai ales găsește o soluție care să îi dezvolte pe ceilalți. Au un simț al umorului dezvoltat și sunt persoane deosebit de motivate în tot ceea ce fac, dovedind o voință de fier.

Semnele Horoscopului African: Nuca de Kola (5 august – 3 septembrie)

În zodiacul african, semnul Nucii de Kola este cel mai fericit. Persoanele născute sub acest semn sunt deosebit de optimiste și știu întotdeauna să valorifice maxim oportunitățile vieții.

Sunt persoane vesele, cu o mare putere psihică și emoțională de a depăși încercările vieții, persoane care fac din imposibil posibil. Ei reușesc orice și-ar propune și se bucură de plăcerile vieții.

Savurează mâncarea, băutură, uneori pot fi mai plinuti dacă nu sunt atenți la cât de mare este farfuria cu bunătăți. Se bucură de prezența oamenilor, a prietenilor, a celor dragi, se aventurează în călătorii, iar viața lor nu cunoaște rutina.

Semnele Horoscopului African: Călătorul (4 septembrie – 3 octombrie)

Călătorul nu este doar semnul ce caracterizează persoane îndrăgostite de călătorii, ci se referă la mai mult decât atât. Cei născuți sub acest semn își doresc să descopere tainele lumii și ale civilizatiilor, să descopere culturi și tradiții, obiceiuri culinare, vestimentare, fiind foarte atrași de tot ceea ce este nou totodată.

Sunt persoane deosebit de curioase, pot visa cu ochii deschiși și sunt foarte optimiști. Iubesc arta și reușesc să își gestioneze excelent emoțiile, chiar dacă sunt persoane foarte sensibile.

O viață plină de adrenalină poate fi potrivită pentru ei, iar meseriile le vor alege pentru a-și satisface nevoia de nou, de imprevizibil.

Semnele Horoscopului African: Distanța (4 octombrie – 3 noiembrie)

Persoanele născute sub acest semn zodiacal african sunt deosebit de creative și au idealuri mari. Semnul poartă acest nume pentru că acești nativi reușesc să parcurgă distanțe evolutive mari în roice domeniu, dar și în planul spiritual.

Au o vibrație înalta, sunt organizați și pot avea reușite într-un an cât alții în 10. În general sunt persoane de succes, iar abilitatea lor extraordinară este că pot găsi scurtături pentru orice problemă și pot transforma în formă simplă orice situație complexă. Au o anume claritate în a vedea lucrurile și oricât de intangibile ar părea idealurile lor, reușesc să le atingă.

Semnele Horoscopului African: Copilul lumii (4 noiembrie – 3 decembrie)

Acești nativi aduc bucuria în lume asemenea unui copil, de unde și numele semnului zodiacal. Valorile lor interioare sunt cele mai pure, de la sinceritate și iubire, la creativitate și spontaneitate. Oricât i-ar dezamăgi cineva, aceste persoane reușesc să își păstreze încrederea în oameni și speranța că lumea va fi mai bună.

O caracteristică specială a acestor nativi este norocul. Sunt persoane deosebit de norocoase, atât în ceea ce privește viața lor, cât și a celorlalți. Ei poartă norocul după ei oriunde s-ar duce, iar cei ce îi au în preajma simt că viața este mai luminoasă și mai frumoasă lângă acești nativi. Ei ne aduc aminte de copilul nostru interior, de bucuriile vieții și de cât este de important să ne bucurăm de ceea ce avem.

Semnele Horoscopului African: Recolta și grânarul (4 decembrie – 3 ianuarie)

Persoanele născute sub acest semn sunt energice, pline de viață și preiau cu ușurință ințiativa. Nu se tem de provocările vieții, se simt puternici și cred că tărie că vor reuși. Chiar așa se și întâmplă.

Acești oameni se bucură de succes și de belșug, dar totodată sunt generoși. Firi înțelepte și optimiste, știu cum să ia tot ceea ce este mai bun din ce le oferă viața, profită de fiecare oportunitate ieșită în cale și au un ritm de viață amețitor de rapid. Sunt ca o săgeata către succes, apreciiind totodată prietenia și prezența celor dragi.

Este aproape imposibil să ții pasul cu ei, însă le poți cere un sfat bun.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---