Horoscop

Horoscop azi, 29 februarie 2024

schedule 29 feb. 2024, 04:00

Horoscop azi, 29 februarie 2024
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești la locul și momentul potrivit

Indiferent de contextul în care te afli acum, astrele te asigură că ești la locul și momentul potrivit. Poți muta munții din loc, dacă îți dorești cu adevărat acest lucru. Ia lucrurile așa cum vin și vei putea vedea binecuvântările din spatele durerii.  
Vezi video aici »

Taur – Ieși din anonimat

Ai idei foarte bune, care sunt apreciate de către persoanele influente din jurul tău. Acceptă anumite lucruri care te-ai deranjat în trecut și vezi ce poți face de acum încolo pentru binele tău suprem. Nu uita să fii atent și la nevoile celor dragi.  
Vezi video aici »

Gemeni – Poți mai mult!

Ai nevoie de susținere, iar aceasta o vei găsi doar în interiorul tău. Ai nevoie de mai mult și poți mai mult, astfel că astrele te încurajează să îți menții optimismul și să dai dovadă de multă determinare și ambiție. Soarele va apărea curând și pe strada ta!  
Vezi video aici »

Rac – Reușești să te împaci cu tine

Fie că vorbim despre un conflict interior mai vechi sau o discuție tensionată cu cineva drag, ziua de astăzi îți oferă posibilitatea de a te împăca cu acele sentimente și trăiri care nu îți dau pace. Ai încredere în intuiția ta și vei afla răspunsurile care te interesează.  
Vezi video aici »

Leu – Acțiuni benefice

Ai multă treabă astăzi, iar mintea ta este într-o continuă agitație. Încearcă să îi înțelegi pe cei din jur și să te focusezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Imaginația ta te va ajuta, exact atunci când nu te aștepți!  
Vezi video aici »

Fecioară – Bucurie în familie

Simți că în sfârșit viața ta capătă un sens, iar toate tensiunile din trecut au dispărut. Te bucuri de fiecare clipă din prezent și te simți recunoscător pentru felul în care lucrurile au evoluat în relația ta. În curând, iubirea își va spune cuvântul iar tu vei simți că tot ceea ce a fost greu a meritat.  
Vezi video aici »

Balanță – Iubire și siguranță

Primești iubire din toate părțile, iar bucuria care se naște în sufletul tău este de nedescris. Iartă și uită lucrurile dureroase, pentru că ele există doar în trecut. De acum încolo, astrele îți vor oferi doar motive de a zâmbi.  
Vezi video aici »

Scorpion – Lecții de viață

Se prea poate să ai parte de lecții de viață dureroase, însă acestea nu sunt decât oportunități pentru a te face să iei alte decizii. Este posibil să te afli la o răscruce de drum, iar dragostea să fie la un pas distanță. Până atunci, încrede-te în intuiția ta!  
Vezi video aici »

Săgetător – Vei păși într-o nouă etapă

Vei păși într-o nouă etapă a vieții tale, iar lucrurile se vor aranja așa cum nici nu ai sperat. Ascultă-ți intuiția și ia decizii bazate pe lecțiile învățate în trecut. Cu puțin umor, vei putea trece și peste dificultățile care mai pot apărea în calea ta.  
Vezi video aici »

Capricorn – Renunță la oamenii toxici

Se prea poate ca în jurul tău să existe anumiți oameni care te trag în jos și a căror energie nu îți este benefică. Încearcă să nu te lași copleșită de emoțiile de joasă frecvență și să renunți la tot ceea ce nu îi aduce bucurie sufletului tău.  
Vezi video aici »

Vărsător – Cunoști oameni interesanți

Este posibil să ai parte de întâlniri interesante, cu oameni care nu vor face altceva decât să îți oglindeze trăirile pe care le ai în prezent. Astrele te încurajează să te focusezi pe lecțiile pe care Universul vrea să ți le transmită în această perioadă.  
Vezi video aici »

Pești – Reguli și disciplină

Există un anumit bagaj emoțional pe care îl cari după tine, iar acesta nu face decât să îți ofere și mai multă anxietate. Renunță la ceea ce îi provoacă durere sufletului tău și vei vedea cât de ușurată te vei simți. Ai nevoie de reguli clare și autodisciplină pentru a reuși să te întorci înapoi la tine.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---