Showbiz

Tatăl lui Theo Rose și Raluca Diaconu, primele declarații după ce artista a născut: „Lacrimi de fericire”

schedule 14 iun. 2023, 13:43

Tatăl lui Theo Rose și Raluca Diaconu, sora cântăreței, au dat și ei primele declarații despre venirea pe lume a lui Sasha Ioan, nepoțelul lor. Atât ei, cât și întreaga lor familie au fost plini de emoție la venirea pe lume a micuțului, care i-a făcut să verse lacrimi de fericire.

Tatăl lui Theo Rose și Raluca Diaconu, despre nepoțelul lor

Bucurie mare în familia Diaconu, după ce Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată. Sasha Ioan a venit pe lume pe data de 14 iunie, în jurul orei opt, prin cezariană. Artista a postat un mesaj care a reușit să îi emoționeze pe urmăritorii ei și a promis că va reveni cu detalii cât mai curând cu putință, doar că momentan are nevoie de puțin timp să își revină, motiv pentru care fanii așteaptă cu sufletul la gură să o audă, să o vadă, dar mai ales să îl vadă pe micuț.

Tatăl cântăreței, Ioan Diaconu, cel căruia fiul cântăreței îi poartă numele a oferit câteva declarații, la scurt timp după ce a devenit bunic. Acesta a recunoscut că a simțit niște emoții pe care nu le-a mai experimentat până atunci, dar cel mai probabil nimic nu se va compara cu momentul în care îl va strânge pe cel mic în brațe. Acesta nu a îndrăznit, după cum chiar el s-a exprimat, să își deranjeze fiica, urmând că la ora 15:00 să o viziteze, dar știe că este bine din ce a văzut în mediul online, nepotul său fiind un copil zdravăn și sănătos, asta fiind cel mai important.

”Sunt tare fericit și bucuros! Am avut emoții mai mari decât Theo. Nu am vorbit cu Theo, nici nu am îndrăznit să o deranjez, voi fi la vizită la ora 15:00. Din ce am văzut, din postările familiei, observ că este în regulă, a fost o naștere bună și frumoasă, un copil zdravăn, sănătos și speram să decurgă normal. Destul de mare copilul, foarte bine dezvoltat. Noi ne bucurăm grozav, este o realizare extraordinară. așteptăm de mult timp, anii trec peste noi. Ne bucurăm tare mult că a apărut. Am pielea de găină pe mine, este o bucurie enormă, nu prea am întâlnit astfel de stări.”, a declarat tatăl lui Theo Rose, pentru Antena Stars.

Foarte fericită pentru faptul că Sasha Ioan a venit pe lume este și sora lui Theo Rose, cea care a fost aleasă pentru a fi nașa micuțului. Artista a transmis la rândul ei un mesaj emoționant, pe contul său oficial de Instagram, pe care partenera de viață a lui Anghel Damian s-a bucurat să îl primească și să îl distribuie pe contul ei.

"Doamne, mulțumim pentru Sasha Ioan, minunea de băiețel iubit, bobocul trandafirului nostru. Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă! Ne-ai cucerit instant, ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!", a transmis Raluca Diaconu, pe Instagram.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---