Showbiz

Theo Rose, dezvăluiri neașteptate la două luni după ce a devenit mamă. Ce a pățit artista: „Oare așa va fi viața mea în continuare?”

schedule 14 aug. 2023, 09:06

Theo Rose, dezvăluiri neașteptate la două luni după ce a devenit mamă. Ce a pățit artista: „Oare așa va fi viața mea în continuare?”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate la două luni după ce a devenit mamă. Ce a pățit artista, după ce a primit un cadou inedit!

Theo Rose, dezvăluiri neașteptate după ce a devenit mamă

Theo Rose a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu doar două luni, iar viața s-a schimbat în totalitate de la venirea pe lume a fiului ei. Vedeta a recunoscut că este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-ar fi putut întâmpla în viață, dar nu a negat faptul că sunt și foarte multe lucruri grele care au venit la pachet cu unul dintre cele mai importante roluri primite și anume cel de mamă. Mulți spun că se descurcă de minune și sunt mândri de ea, dar are zile în care le povestește fanilor din mediul online că nu îi este deloc ușor și că oboseala își spune cuvântul. Cu toate acestea, cântăreața încearcă să privească partea frumoasă a lucrurilor și să se bucure de toată experiența.

Recent, Theo Rose a primit cadou o pisică, iar imediat după aceea le-a prezentat-o și celor care o urmăresc pe Instagram. Având în vedere că pe fiul ei și al lui Anghel Damian îl cheamă Sasha, pe animalul lor de companie a decis să îl numească Sushi. Cei care s-au ocupat de această surpriză au fost finii săi, după cum chiar ea a povestit în mediul online.

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este- cum credeți că i-am pus numele?- Sushi, ca să fie prietena lui Sasha.  Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea”, a povestit artista, în mediul online.

Având în vedere că acum a mai apărut un membru în familia lor de care trebuie să aibă grijă, Theo Rose și-a ținut fanii de pe Instagram la curent cu evoluția lucrurilor și le-a transmis că fiul ei și pisica o trezesc des și se întreabă dacă așa va fi viața ei de acum înainte. Mai mult de atât, Theo Rose a zis și că nu a putut să lase pisica pur și simplu, că a prins drag de ea și că de acum înainte casa lor va fi și casa ei.

„Am ajuns acasă la 4 și ceva de dimineață. I-am dat să mănânce lui Sasha. Sushi dormea pe Anghel, pe gâtul lui. M-am demachiat, m-am spălat, să mă pun la somn. M-am pus la somn, după o oră m-am trezit. Nu că plângea Sasha... că plângea Sushi! Am dus-o la litieră, am adus-o înapoi, a adormit din nou pe Anghel. După încă o oră, plângea iar Sushi, îi era foame. Oare așa va fi viața mea în continuare? O să mă trezească ăștia din oră în oră?! Că dacă fac cu schimbul așa, tu o oră, eu o oră, la fix...”, a mai zis Theo Rose, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---