Showbiz

Oboseala și stresul și-au spus cuvântul în cazul lui Theo Rose. Ce a pățit artista: „Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă”

schedule 29 nov. 2023, 13:55

Oboseala și stresul și-au spus cuvântul în cazul lui Theo Rose. Ce a pățit artista: „Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Oboseala și stresul și-au spus cuvântul în cazul lui Theo Rose, care nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Ce le-a povestit artista fanilor de pe Instagram!

Theo Rose nu trece printr-o perioadă prea bună

Theo Rose a avut un an aglomerat, care a venit la pachet cu foarte multe schimbări și cu lecții de viață importante. Artista a adus pe lume un copil, iar de atunci, totul a căpătat o altă formă și în ciuda faptului că are parte de ajutor în ceea ce privește creșterea lui Sasha, oboseala și stresul și-au spus cuvântul și în cazul ei.

Cei care o urmăresc încă de la începutul carierei știu despre partenera de viață a lui Anghel Damian faptul că a fost mereu sinceră cu fanii săi și că le-a arătat atât părțile frumoase din viața sa, cât și pe cele situate la polul opus. Așa s-a întâmplat și acum. Cântăreața a simțit nevoia să își spună oful, moment în care le-a dezvăluit fanilor săi că a ajuns, fără să vrea, să se confrunte cu burnout-ul, din cauza faptului că muncește încontinuu și că nu mai are timp pentru ea.

Finalul acestui an este unul aglomerat pentru Theo Rose, care are multe concerte, filmări pentru ultimul sezon al serialului ”Clanul”, fiind în același timp nevoită să participe la tot felul de evenimente, deși poate nu are mereu energia necesară pentru toate acestea.

Simte nevoia de o pauză, doar că momentan nu poate pleca în vacanță, ci să se ocupe de toate lucrurile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Când simte că nu mai poate, găsește puterea de a merge înainte, motiv pentru care fanii ei o apreciază enorm și o consideră un exemplu demn de urmat.

„Burnout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit da` nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că tre` să fug în altă țară ca politicienii. Spun asta cu textul în brațe. Urmează 12h de filmare. Yuhu!”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---