Showbiz

Gabriela Cristea, probleme grave de sănătate: „M-am și îngrășat în perioada asta, dar...”

schedule 05 sept. 2023, 13:11

Gabriela Cristea, probleme grave de sănătate: „M-am și îngrășat în perioada asta, dar...”
Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea are probleme grave de sănătate, dar nu a ascuns niciodată lucrul acesta. Vedeta a dat câteva detalii despre afecțiunea de care suferă, chiar și în urmă cu câțiva ani. Iată ce a mai zis despre măsurile pe care le-a luat!

Gabriela Cristea, probleme grave de sănătate

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare de la noi din țară. Deși are mereu zâmbetul pe buze și este plină de energie, numai ea știe prin câte a fost nevoită să treacă. Problemele de sănătate i-au dat și ele mari bătăi de cap, dar nu s-a lăsat și nici nu a ascuns detalii despre afecțiunile sale, ba chiar a vorbit mereu deschis. Invitată la Teo Show, în urmă cu ceva timp, partenera de viață a lui Tavi Clonda a povestit că, deși are niște probleme hormonale, este un caz fericit, deoarece a aflat cu ce anume se confruntă din timp, chiar când i s-a declanșat boala, fiindu-i mai ușor să trateze.

Vedeta nu a stat degeaba, după ce a aflat că are probleme, așa că a apelat la ajutorul medicilor, și-a făcut niște analize și a aflat că toata oboseala acumulată de-a lungul anilor și stresul i-au dăunat din punct de vedere hormonal. Astfel, vedeta a ajuns să se confrunte cu kilogramele în plus și nici nu se mai simțea bine în pielea sa. La trei luni distanță, și-a refăcut analizele și a aflat că era peste parametrii normali, dar cel mai bine este că a ajuns la medic fix când era nevoie.

„Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când s-a declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametrii normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia”, declara ea acum ceva timp, la Teo Show.



De-a lungul anilor, ea a încercat să țină sub control afecțiunile hormonale, a ținut un regim și încă o face, în speranța că va ajunge să cântărească 50 de kilograme. Soția lui Tavi Clonda vrea să păstreze un regim echilibrat, în jur de 1200 de calorii, pe care le împarte în câteva mese și gustări și crede că dacă va reuși să o țină în ritmul acesta, își va îndeplini scopul.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot. De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece. M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am și reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme”, a mai zis prezentatoarea, în mediul online recent.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---