Showbiz

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, o săptămână până la nuntă. Ce probleme au întâmpinat înainte de marele eveniment

schedule 25 iul. 2023, 13:23

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, o săptămână până la nuntă. Ce probleme au întâmpinat înainte de marele eveniment
Sursa foto: Instagram Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Deși au mai rămas doar câteva zile până la nuntă, cei doi au întâmpinat câteva probleme. Sunt foarte recunoscători pentru ceea ce li se întâmplă, că s-au cunoscut, dar mai ales că au reușit să își întemeieze o familie frumoasă. Sunt fericiți și sănătoși, iar aceste lucruri contează cel mai mult, pentru că restul vin de la sine.

De asemenea, se pregătesc intens pentru ziua în care vor păși împreună în fața altarului care se apropie cu pași repezi. Cei doi se vor căsători sâmbătă și din câte a povestit chiar ea, se pare că prezentatorul emisiunii de la Antena 1 va pleca pentru câteva zile de acasă, mai exact până vineri, motiv pentru care a făcut mai multe glume pe seama acestui aspect, spunându-le fanilor că este posibil să nu fie prezent la nuntă. Nu vorbea deloc serios, în mod clar, dar admiratorii ei s-au amuzat copios pe seama spuselor sale.

„Spuneți-mi și mie, cum e ca în weekend să ai nunta, iar soțul să fie plecat de vineri până vineri, adică toată săptămâna? Cum vine asta? Și acum oare să-mi fac griji că nu mai vine?!”, a transmis blondina, pe social media.

O problemă reală pe care vedeta a avut-o a fost legată de rochia de mireasă. Gabriela Prisăcariu și-a dorit una singură, pentru că nu voia să se schimbe, iar recent a decis că vrea să aibă una pe comandă, ci nu una pe care să o aleagă pur și simplu dintr-un magazin, așa că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a rezolva situația. Decizia a fost luată, după ce s-a gândit că este foarte posibil să îi fie cald în cea pentru care optase în prima fază.

„Să vă povestesc cu ce îmi ocup eu timpul. Mi-am dat seama, dar să nu mă spuneți, vă rog, că s-ar putea să rămân fără soț. Mi-am dat seama că îmi va fi foarte cald în rochia de nuntă, cea de biserică, deși am susținut sus și tare că eu am doar o rochie, că nu mă schimb, mi-am dat seama că ar fi bine să mă schimb. Și acum, pe ultima sută de metri, mai e foarte puțin până la nuntă, chiar mi-aș dori să-mi fac o rochie la comandă, adică nu doar să găsesc una și să o cumpăr. Țineți-mi pumnii!”, le-a mai povestit ea fanilor.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil mai au o săptămână până la nuntă

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---