Showbiz

Dani Oțil, despre submarinul dispărut în Oceanul Atlantic: „Dă-i naiba de bogați''

schedule 22 iun. 2023, 10:06

Dani Oțil, despre submarinul dispărut în Oceanul Atlantic: „Dă-i naiba de bogați''
Sursa foto: Instagram Dani Otil

Dani Oțil a dat câteva declarații despre submarinul care a dispărut în Oceanul Atlantic și pentru care se fac căutări disperate. Acestuia nu i-a venit să creadă cum au reacționat oamenii. Iată ce a zis!

Dani Oțil, despre submarinul dispărut în Oceanul Atlantic

Submersibilul "Titan" a dispărut în Oceanul Atlantic, aflându-se către epava centenară a navei Titanic, în cadrul unei expediţii turistice. În acesta se aflau cinci persoane, care au rămas cu o rezervă de oxigen care ar ajunge, în mod normal, pentru doar 96 de ore. Având în vedere că acesta a dispărut duminică, salvatorii ar trebui să îl găsească joi, pentru ca persoanele aflate la bord să mai fie în viață.

Având în vedere că rezerva de oxigen s-ar putea epuiza în orice moment, au început căutările disperate pentru a-l găsi, dar fără niciun rezultat până la momentul actual. Echipele de salvare au sesizat, totuși, niște sunete în zona în care submarinul s-a scufundat și s-au ghidat după acestea, în speranța că vor reuși să îi scape cu viață pe cei aflați acolo. Mai multe vedete și-au dat și ele cu părerea, în mediul online, despre situația aceasta, iar printre ele se află și Dani Oțil.

Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani nu s-a putut abține să nu scoată în evidență modul în care oamenii au reacționat, când au aflat de cazul submarinului care a dispărut în Oceanul Atlantic. Multora le-a părut rău de cele auzite și și-au exprimat regretul pe social media, dar și-au schimbat opinia în clipa în care au aflat că prețul unui bilet era în valoare de 250.000 de dolari. El a dorit să evidențieze că nu este vorba neapărat de suma plătită de persoanele acelea pentru expediția turistică, ci despre faptul că se află în joc viața a cinci persoane care au vrut doar să se bucure de o altfel de experință.

''Cum gândește mintea omului? Când am aflat acum ceva timp că s-a pierdut un submarin cu 5 oameni la bord la aproape 4 kilometri adâncime în ocean au fost toți: ''Săracii, or avea copii, ce să mai..., dar imediat a venit informația că un bilet costa 250.000 de dolari. Ce ați zis? Dă-i naiba de bogați... '', a transmis Dani Oțil, la Story.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---