Showbiz

Dani Oțil, anunț bizar pentru invitații săi de la nuntă. „Dacă nu vă place, nu mă interesează”

schedule 31 iul. 2023, 08:56

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu, duminică, 30 iulie, la Mânăstirea Cașin din București, la doi ani de la cununia civilă. Invitații au fost numai unul și unul, vestimentațiile și atmosfera de asemenea. Poate numai anunțul făcut de prezentatorul Antena 1 să-i fi debusolat pe câțiva nuntași. Iată ce a declarat matinalul la începutul evenimentului. 

Anunțul bizar făcut de prezentatorul TV Dani Oțil pentru invitații săi de la nuntă

30 iulie 2023 va fi, de acum încolo, o zi specială pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Va fi ziua în care cei doi au pășit împreună la altar și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. 

Peripețiile au început devreme. Mirii au schimbat, pe ultima sută de metri, ora cununiei religioase. Dacă în invitația nuntașilor scria ora 14:45, protagoniștii au ajuns la biserică abia în jurul orei 16. 

Dani Oțil a ajuns primul la biserică. Pentru ziua cea mare, vedeta Antena 1 a ales un costum de ginere negru, realizat de o casă celebră de modă, accesorizat cu un papion negru. 

„Nu mă întrebați nimic până după meci, nu pot să dau declarații, să vedem cine câștigă și după aia. Nu am emoții, bineînțeles că nu!”, a glumit Dani Oțil, înainte de slujbă.

Nașa Roxana Ionescu a îmbrăcat o rochie roșie, în timp ce nașul Tinu Vidaicu a ales un costum format din pantaloni negri și sacou gri, la gât având tot un papion. 

Desigur că mireasa a fost cea care a tăiat respirația tuturor invitaților prin alegerea sa vestimentară. Fotomodelul a optat pentru un model cât se poate de simplu, o rochie albă, strânsă în talie, cu o baretă pe urmă, un voal mediu și un bucjet de bujori albi. 

După slujbă, mirii și nașii, alături de invitați, s-au îndreptat înspre un restaurant din Buftea. Înainte să dea startul petrecerii, colegul lui Răzvan Simion de la „Neatza” a ținut un discurs în fața celor care au dorit să fie prezenți la unul dintre cele mai importante evenimente din viața matinalului. 

Prezentatorul TV le-a mulțumit nuntașilor pentru prezență, apoi a menționat că și-a dorit o nuntă pentru el, soția sa și pentru nași. A continuat prin a face și câteva glume în legătură cu vârsta lui și cu meniul de la petrecere. 

„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci.
Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele.
Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit”, a spus Dani Oțil la petrecerea de la nuntă, notează spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---