Showbiz

Bona angajată de Dani Oțil, cercetată penal. Prezentatorul a trecut printr-o situație neașteptată: „Ea a fugit practic”

schedule 12 nov. 2023, 08:55

Bona angajată de Dani Oțil, cercetată penal. Prezentatorul a trecut printr-o situație neașteptată: „Ea a fugit practic”
Sursa foto: Instagram Dani Otil

Dani Oțil a trecut printr-o situație total neașteptată în ceea ce o privește pe una dintre bonele sale. Femeia era cercetată penal, iar într-o zi a plecat pur și simplu din casa lor și nu s-a mai întors. Ce a mai povestit prezentatorul!

Bona angajată de Dani Oțil, cercetată penal

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au început să caute bona perfectă pentru fiul lor, încă dinainte de venirea pe lume a lui Tiago și nu a fost deloc un lucru ușor pentru aceștia. Prezentatorul a povestit că au fost sfătuiți să facă lucrul acesta, dar nu au avut nici cea mai mică idee cât de greu le va fi și nici că vor trece prin așa ceva.

Prima lor bonă a fost angajată foarte repede și plătită, în ciuda faptului că nu făcea nimic, nici măcar nu interacționa prea mult cu fiul lor, ci doar învăța ceea ce era nevoită să facă. Din păcate, nu făcea deloc față și a decis să renunțe chiar ea la job, în ziua în care a fost lăsată două ore singură cu cel mic, fiindcă i se părea greu, chiar dacă mai lucrase ca bonă și înainte.

„Prima a plecat cu blesteme. Prima a fost contractată foarte repede, pentru că așa ne-au învățat toți. «Băi, ia-ți bonă înainte să se nască copilul». Ea nu a avut foarte multă treabă, pentru că nu o lăsam să interacționeze foarte mult cu copilul și o lăsam doar să învețe. După vreo 2-3 luni, salariul era salariu… stătea cu noi în casă. Somnul ei era foarte adânc, iar Tiago dormea pe etaj cu ea.
Nu i-am cerut să lucreze noaptea, dar… urla copilul. Eu îl plimbam cu Gabriela pe scări și ea nu auzea. Ea a abandonat job-ul, după ce a fost lăsată, după două luni, două ore cu copilul. I s-a părut greu, deși ea a mai fost bonă. Avea aproximativ 50 de ani. Tiago era atunci bebeluș”, a declarat Dani Oțil, în podcast-ul moderat de Bobonete.

Căutarea unei bone potrivite nu s-a oprit acolo. Dani Oțil a mai povestit că, la un moment dat, au angajat o femeie care era cercetată penal. Inițial, el nu a avut nici cea mai mică idee în legătură cu trecutul femeii, până într-o zi chiar ea i-a povestit. Femeia a plecat din casă, fără nicio explicație, inventând o scuză, dar el nu poate uita prin ce a fost nevoit să treacă, din dorința de a găsi o bonă pentru copilul lui.

„Am avut și o situație mai ciudată. Am ales o doamnă care nu a mai fost bonă și o înțeleg. Am luat-o pentru că voia să învețe meseria de bonă. A mai lucrat în România, dar într-un alt domeniu. Ea s-a retras pentru că i s-a părut foarte greu. Eu dedicam primele 4-5 seri pentru discuții, ca să văd cu cine îmi las copilul. Niciodată nu-l lăsam pe Tiago singur cu bona în casă, pentru că la toate era același început. (…) Ea a fugit practic. A zis că se duce să își înscrie fetița la liceu și să-i dau și două zile libere.
Când a plecat, ea și-a luat și periuța de dinți, iar eu am mai fost părăsit în viață și știu cum e… Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis «Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală». Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca”, a mai povestit Dani Oțil.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---