Showbiz

Dana Roba și-a deschis un nou salon de make-up. De ce a luat, de fapt, această decizie: „Lumea știe foarte bine ce fel de mamă sunt”

schedule 31 oct. 2023, 09:38

Dana Roba și-a deschis un nou salon de make-up. De ce a luat, de fapt, această decizie: „Lumea știe foarte bine ce fel de mamă sunt”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba și-a deschis un nou salon de make-up, iar într-un interviu pe care l-a acordat imediat după, a explicat de ce a luat, de fapt, această decizie. Iată ce a povestit vedeta!

Dana Roba, declarații după ce și-a deschis un nou salon de make-up

Visul Danei Roba a fost acela de a-și deschide un salon de make-up doar al ei, în ciuda faptului că avea deja unul. Vedeta a spus că deschiderea acestuia a fost una care i-a plăcut în totalitate, pentru că evenimentul a fost organizat așa cum ar fi trebuit. Simte că a început o nouă viață din toate punctele de vedere, iar cea mai mare fericire a sa este faptul că fiicele sale au o mamă puternică și luptătoare, care nu s-a dat bătută și care a făcut tot posibilul, pentru ca lor să le fie bine în prezent, dar și pe viitor.

Deschiderea acestui salon nu a avut loc doar pentru ea, ci și pentru fetele sale și ale lui Daniel Balaciu, bărbatul care a vrut să o ucidă și din cauza căruia au avut de suferit enorm. Deși el, din spatele gratiilor, încă încearcă să îi facă rău, toate eforturile sale sunt în zadar. Nimeni nu îl ia în seamă, pentru că toată lumea știe ce fel de mamă este ea și câte eforturi a depus pentru fiicele ei.

"A fost exact așa cum mi-am dorit jur! Mi-a plăcut totul, totul a fost organizat la superlativ. Simt că am început cu adevărat o viață nouă aici. Am toate actele făcute, dosarul cu actele, sunt în extaz. Mă bucur că copiii mei au o mamă atât de luptătoare, că nu au rămas fără mamă. Dumnezeu i-a binecuvântat pe copiii mei. Consider că nu doar pentru mine este acest salon, ci și pentru fetele mele.
De aici ele mănâncă, chiar dacă mie mi s-au făcut plângeri penale, pe el (n.r. Daniel Balaciu), nu-l bagă nimeni în seamă. Atât Protecția Copilului, cât și cei de la Poliție, nimeni nu-l bagă în seamă când vine vorba despre mine pentru că lumea știe foarte bine ce fel de mamă sunt eu. Cine nu mă crede ar trebui să vină acasă să vadă în ce condiții stau copiii mei", a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

Dana Roba a decis să își deschidă un salon, deoarece apartamentul unde lucra înainte era închiriat de fostul ei soț, dar plătit din banii ei. A dorit, în primul și în primul rând, ca totul să fie pe numele său și să fie singura respobilă.

"Le-am explicat fetelor de ce mama își face alt studio. Pentru că apartamentul unde eu lucram era o chirie luată de el. Adică el luase o chirie într-un apartament și plătea el, din banii mei bineînțeles. El cu proprietarul făcuseră totul, îl cunoștea dinaintea mea și atunci eu le-am zis deja la fete că mama vrea să-și facă totul pe numele ei și pe barba ei cum s-ar spune. Le-am spus că mi-a făcut plângere la Poliție și să nu avem probleme.
Abia aștept să-mi deschid salonul, să încep cursurile acolo. Abia aștept să încep o viață nouă! Dumnezeu mi-a dat o viață nouă și la propriu și la figurat. El va fi alături de mine în continuare și nu mă va lăsa", a mai zis make-up artista.

De asemenea, ea a vorbit și despre relația pe care cele două fiice ale sale o au cu noul ei partener de viață și, din fericire, lucrurile merg foarte bine. Micuțele îl îndrăgesc, se înțeleg foarte bine cu el, iar când mama lor este ocupată, Beni este cel care se ocupă de acestea.



"Foarte bine se înțeleg cu Beni, doar că duminică erau supărate că le tot luam din parc. În spatele blocului unde am studioul, este un parc de copii și eu mă tot duceam după ele și le spuneam să vină la poze, la filmări și ele nu mai voiau să pelce de acolo.
Se înțeleg foarte bine și îl iubesc foarte mult pe Beni. Când eu sunt la muncă și nu pot să merg cu ele la bonă acasă când eu sunt în vacanță, le duce Beni. Uneori chiar ele îmi spun că vor să le ducă Beni. Fetele îl iubesc foarte mult pe Beni. Celine, când a fost la soacra mea acasă și a sunat fostul meu soț, i-a spus că nu vrea să vorbească cu el, i-a spus că are un tatăl nou pe care ăl cheamă Beni și o iubește mult", a mai povestit ea, pentru sursa citată.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---