Showbiz

Secretul pe care iubitul Danei Roba l-a ținut ascuns până acum. De ce se înțelege atât de bine cu fiicele make-up artistei

schedule 12 nov. 2023, 09:33

Secretul pe care iubitul Danei Roba l-a ținut ascuns până acum. De ce se înțelege atât de bine cu fiicele make-up artistei
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Iubitul Danei Roba, Beni, a făcut o dezvăluire cu totul și cu totul neașteptată. Care este secretul pe care acesta l-a ținut ascuns până acum!

Secretul pe care iubitul Danei Roba l-a ținut ascuns până acum

Dana Roba și-a găsit cu adevărat liniștea în brațele noului ei partener de viață. Pe Beni l-a cunoscut, de fapt, în urmă cu mai mulți ani, dar nu s-a legat nimic între ei la vremea aceea, în ciuda faptului că el a tratat-o așa cum merita. După ce a trecut prin coșmarul vieții sale, după ce fostul ei soț a vrut să o ucidă, el a fost acolo pentru ea la fiecare pas, a susținut-o și i-a oferit încrederea de care a avea atât de mare nevoie.

Celor doi îndrăgostiți nu le-a păsat nici măcar de faptul că familia ei nu a fost de acord cu povestea lor de iubire, singurul lucru care a contat real a fost că se înțeleg de minune, dar mai ales că fiicele ei și ale lui Daniel Balaciu îl apreciază și ele pe parteneru mamei lor. Bărbatul a știut cum să se comporte cu ele și cum să le ajungă la inimi, astfel că acum sunt cu o adevărat o familie unită, motiv pentru care make-up artista nu poate decât să fie recunoscătoare, mai ales că în trecut nu a avut deloc noroc în dragoste.

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă. Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta, iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni pe mine nu mă interesează.
Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează.Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Faptul că fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, în primul rând eu, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu.”, a declarat Dana Roba, conform wowbiz.ro.

Recent, Beni a vorbit despre marele lui secret pe care l-a ținut secret până acum. Acesta a spus că se înțelege foarte bine cu fiicele iubitei sale, pentru că are la rândul lui experiență cu copii, având și el doi. Nimeni nu a știut lucrul acesta până acum despre el, pentru că sunt foarte rare momentele în care vorbește despre viața sa privată.

„Am și eu doi copilași, deci am experiență.”, a zis Beni, conform aceleiași surse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---