Showbiz

Cum a scăpat Bianca Drăgușanu de celulită: „Cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți”

schedule 13 iun. 2023, 13:29

Cum a scăpat Bianca Drăgușanu de celulită: „Cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți”
Sursa foto: YouTube WOWnewa

Bianca Drăgușanu a oferit un nou interviu sincer, în care printre altele a vorbit și despre toate sacrificiile pe care le face pentru a se menține în formă. Multe dintre fanele sale au fost foarte curioase să afle răspunsuri în acest sens. Iată ce a povestit!

Cum a scăpat Bianca Drăgușanu de celulită

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară, care pentru femei reprezintă un model în viață. Multe femei ar da orice să arate la fel de bine precum ea, motiv pentru care și-au și pus întrebări legate de aspectul ei fizic și despre felul în care reușește să se mențină în formă. Aproape că nu există interviu pe care să nu îl dea și să nu primească întrebări legate de felul în care reușește să arate impecabil, dar și despre toate intervențiile estetice pe care le-a făcut.

Ei bine, recent, întrebată fiind ce o menține pe atât de frumoasă, ea a zis că primul și cel mai important lucru este somnul, încercând să doarmă în jur de 7-8 ore pe noapte. În al doilea rând, nu consumă deloc alcool și bea o singură cafea pe zi, ba chiar a renunțat și la sucurile acidulate, din pricina cărora făcuse celulită. În clipa în care a observat lucrul acesta, a decis că este mai bine să le dea deoaparte, scăpând astfel de celulită.

Despre regimul alimentar a zis că, în general, trebuie ținut la recomandarea unui medic, fiind un subiect foarte delicat, pentru că oamenii sunt diferiți și reacționează în tot felul de moduri. De asemenea, Bianca Drăgușanu a zis că înfometararea nu a fost și nu va fi niciodată o soluție, deoarece în felul acesta sunt distruse cele mai importante celule din corp, secretul fiind acela de a mânca sănătos și echilibrat, dar neapărat puțin și des. Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că diva a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic care a fost mereu important pentru ea, dar nu a negat niciodată lucrurile acestea.

„Ce mă mai menține pe mine frumoasă? Somnul. Eu nu beau alcool, eu dorm 7-8 ore pe noapte. Beau o singură cafea pe zi. Nu beau sucuri acidulate. Am renunțat la ele. Făcusem celulită și am zis gata, trebuie să renunț. Treaba aceasta cu regimul alimentar este ceva foarte delicat. Oamenii sunt diferiți și trebuie să consulte un medic când țin dietă. Înfometarea este cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți. Distrugi celule importante din corpul tău. Trebuie să mănânci sănătos și echilibrat. Puțin și des. Dar la îndrumarea medicului”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform unica.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---