Showbiz

Traumele din America Express, sursă de inspirație pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cum sună piesa lansată de foștii concurenți

schedule 10 nov. 2023, 11:24

Traumele din America Express au fost o reală sursă de inspirație pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda, care au lansat o piesă, la scurt timp după eliminarea din concurs. Cum sună ”Cu pistolul la tâmplă”!

Traumele din America Express, sursă de inspirație pentru ”Cleduți”

Experiența America Express a fost una pe care Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu o vor uita niciodată. Cei doi nu au avut parte doar de momente frumoase, ci și de unele în care viața lor a fost pusă în pericol. Atât ei, cât și echipa de producție au fost puși în pericol, după ce doi bărbați pe motociclete i-au atacat cu pistolul. Cel mai mult a avut de suferit reporterița lor, care a avut pistolul la tâmplă și a rămas fără telefon.

Din fericire, nu s-a întâmplat o tragedie și toată lumea a scăpat cu viață, iar ei au decis să lanseze o piesă despre acele momente grele din viața lor care au lăsat o urmă adâncă și din cauza cărora nu s-au mai putut deloc concentra în cursa pentru ultima șansă, ajungând cei din urmă la Irina Fodor și fiind eliminați din competiție. Toată lumea se aștepta ca soarele să fie roșu, luând în calcul faptul că în primele două etape niciuna dintre echipe nu a fost eliminată.

După terminarea filmărilor, cei doi soți au scris o piesă pe care au lansat-o când oamenii deja văzuseră prin ce au fost nevoiți să treacă și cât de mare a fost șocul pentru ei toți și speră ca aceasta să ajungă la inimile fanilor, pentru că este cea mai grea melodie scoasă de ei, din punct de vedere emoțional în urma experienței din concurs.

„Am lansat cea mai grea piesă din punct de vedere emoțional în urma experienței din America Express! Este despre noi și echipa noastră cu care am trăit clipe terifiante în Columbia. Cu toate astea, am reușit să transformăm amintirea acestor momente în artă! Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături!”, este mesajul transmis de Cleopatra Stratan, pe rețelele sociale.

Ambii au transmis mesaje pline de emoții și sincere în mediul online, niciunul dintre ei nefiind în stare să uite noaptea în care au fost atacați cu pistoalele în Columbia, ultima țară în care au ajuns.

„Am fost ATACAȚI cu pistoalele in Columbia! Mulțumesc lui Dumnezeu ca nu a pățit nimeni nimic! Vom da mai multe declarații despre cele întâmplate in curând!”, a scris la rândul lui Edward Sanda, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---