Horoscop

22 iulie, ziua magică ce poate schimba destine. Vor avea loc două evenimente astrologice importante

schedule 18 iul. 2023, 10:48

22 iulie, ziua magică ce poate schimba destine. Vor avea loc două evenimente astrologice importante
Foto: Oksana Lyskova/Shutterstock

Vă invităm să descoperim împreună în detaliu ce înseamnă ziua de 22 iulie pentru noi toți. 

Ziua de 22 iulie este una dintre cele mai importante zile ale acestei luni. Cosmosul lucrează intens și ne aduce nu una, ci două evenimente astrologice majore ce pot schimba destinele tuturor oamenilor: Soarele intră în Leu și, în același timp, Venus își începe călătoria retrogradă - și nu oriunde, ci tot în Leu.

Universul ne luminează calea, ghidându-ne să vedem o nouă viziune și să navigăm prin viață cu pasiune și scop. Suntem încurajați să îmbrățișăm lumina noastră interioară, să luptăm pentru ceea ce ne dorim și să avem încredere în noi înșine. Venus retrograd ne îndeamnă să reevaluăm toate temele legate de inima, relații și stimă de sine.

Vă invităm să descoperim împreună în detaliu ce înseamnă ziua de 22 iulie pentru noi toți.

22 Iulie: Soarele intră în Leu

Soarele își ia rămas bun de la îmbrățișarea plină de iubire a Racului și intră în domeniul înflăcărat al Leului. Această tranziție, asemănătoare cu trecea colectivă de la energia sacră la cea solară, anunță sosirea sezonului Leului - o manifestare epică și un semnal de trezire răsunător care ne propulsează înainte cu inima deschisă.

În vibrațiile sezonului Leului găsim binecuvantari și multă recunoștință ce emană din sufletele noastre. Prezența Soarelui în Leu ne ghidează pe drumul corect al vieții noastre și ne încurajează să avem mai mult curaj, să privim prezentul cu alți ochi și să ne lăsăm conduși de destin. Acum este momentul să ne dăm seama care este scopul vieții noastre. Suntem încurajați să renunțăm la tot ce nu ne mai folosește și să îmbrățișăm lumina noastră interioară, să ne construim noi visuri și să strălucim mai puternic ca niciodată.

Ce trebuie să știm despre zodia Leu?

Cuvinte cheie pentru următoarea perioadă: încăpățânare, curaj, prietenie, sensibilitate, energie, inspirație

Putere ascunsă a zodiei Leu: organizare excelență și deținerea controlului

Soarele în Leu: Cum ne influențează?

Universul ne spune că este timpul să îmbrățișăm influența jucăușă și energică a Leului și să ne bucurăm de tot ce urmează să se întâmple. Avem multe lucruri importante de rezolvat în această perioadă, așa că ar fi bine să scăpăm de toate traumele trecutului și să ne concentrăm pe ce urmează să se întâmple. Momentul prezent este singurul care contează - acum se întâmplă viața noastră. Avem oportunitatea de a îmbrățișa pe deplin ceea ce trăim și de a cultiva recunoștință în inimile noastre. Ne bucurăm de călătorie și transformăm acest capitol într-unul dintre cele mai minunate de până acum.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---