Showbiz

Cristina Cioran, decizie importantă la aproape 46 de ani: „Să fiu fericită şi un pic mai mult admirată”

schedule 30 iun. 2023, 10:03

Cristina Cioran, decizie importantă la aproape 46 de ani: „Să fiu fericită şi un pic mai mult admirată”
Sursa foto: Instagram Cristina Cioran

Cristina Cioran a luat o decizie foarte, foarte importantă pentru starea sa de bine. La cei aproape 46 de ani, vedeta a vorbit despre ceea ce a decis să facă, după ce aproape toată viața i-a pus pe cei din jurul ei pe primul loc. Ce a povestit!

Ce decizie a luat Cristina Cioran

Cristina Cioran va împlini frumoasa vârstă de 46 de ani pe data de 24 iulie, iar cu doar câteva zile înainte de aniversarea sa a luat o decizie importantă pentru ea și pentru viitorul ei. Multă vreme, nu a făcut altceva decât să îi pună pe cei din jurul ei pe primul loc, a uitat de ea și nu își mai dorește ca lucrul acesta să se întâmple și pe viitor. Ajunsă la această vârstă, a realizat că s-a comportat greșit și crede că a venit vremea să se pună pe ea pe primul loc, pentru că îi place să se ocupe și de ea, dar mai ales de felul în care arată.

Ei bine, dorind să fie fericită și admirată, dar mai ales să se simtă bine în pielea sa, Cristina Cioran s-a lasat pe mâna medicilor esteticieni, pentru a-și face mici intervenții, care nu să se vadă neapărat și de care să nu știe toată lumea. Este foarte fericită, iar aici contribuie și faptul că a devenit mamă și că are o fetiță superbă pe care o adoră, pe care o iubește și pe care o crește alături de fostul ei partener de viață. Fanii au fost curioși și dacă va face o petrecere de ziua sa, dar nu a dat niciun detaliu în acest sens, așa că rămâne de văzut.



„ Îmi place foarte mult să mă ocup şi de mine, pentru că m-am ocupat prea mult de ceilalţi, aşa că am decis, cadou de 46 de ani, să mă ocup şi de mine! Am apelat la medicul estetician pentru mici intervenţii, aşa, finuţe, să nu se vadă, să nu ştie toată lumea, dar să mă facă să fiu fericită şi să fiu un pic mai mult admirată, poate!”, a povestit Cristina Cioran, în mediul online.

În urmă cu câteva zile bune, fosta prezentatoare a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului ei. Vedeta a rămas în relații bune cu Alexandru de dragul copilului pe care îl au împreună și care petrece timp de calitate atât cu mama sa, cât și cu tatăl ei. Cristina Cioran este de părere că Ema are nevoie de ambii părinți în viața sa, pentru a crește frumos și chiar este atașată de el, iar acest lucru nu poate decât să o bucure pe amam ei.

"În acest moment fetița mea e cu tatăl ei, cu Alexandru.  Ne înțelegem foarte bine. Avem un copil de crescut.(...) Eu și Alex suntem în relații foarte bune, că Ema are nevoie de noi doi. Este foarte atașată de tatăl ei.” ,  a zis ea, zilele trecute, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---