Showbiz

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu: „Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț”

schedule 27 iul. 2023, 11:42

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu: „Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba ar trebui să aibă o întâlnire cu fostul ei partener de viață, Daniel Balaciu, dar și cu avocații lor. Ce a spus make-up artista despre întreaga situație!

Dana Roba, față în față cu Daniel Balaciu

Dana Roba se va întâlni pentru prima dată cu fostul ei partener de viață, după ce a încercat să îi pună capăt zilelor. Acesta a intrat peste ea în casă, într-o dimineață după ce s-a asigurat că dormea, a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap, iar apoi a lăsat-o în agonie timp de patru ore, în care a așteptat să își dea ultima suflare. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar bărbatul a purtat o discuție cu cineva la telefon, care l-a sfătuit să sune la poliție, deoarece nu va face nicio zi de pușcărie, dacă nu a decedat.

Oamenii legii au ajuns repede la fața locului și nimeni nu credea că make-up artista va supraviețui, având în vedere rănile și starea în care se afla. Ei bine, după câteva zile de stat în comă și-a revenit, iar primul ei gând a fost la fiicele sale, pe care a dorit să le știe în siguranță, așa că a conctactat-o pe mama lui Daniel Balaciu, pentru a fi sigură că micuțele ei sunt bine.

Zilele au trecut, Dana Roba a început să fie din ce în ce mai bine, iar acum ar trebui să se vadă față în față cu fostul ei partener și a dat primele declarații în acest sens. Femeia a explicat clar că ar trebui să se vadă cu tatăl fiicelor lui și cu avocații lor în fața judecătorilor, doar că momentan nu se simte pregătită pentru asta. Nu are somn nopțile, iar medicul i-a recomandat să ia un tratament pentru somn, motiv pentru care nu se crede capabilă să se vadă cu bărbatul care i-a făcut atât de mult rău. În plus, a mai zis și că speră ca întâlnirea respectivă să fie reprogramată, pentru că vrea să se prezinte.

„Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț și avocații noștri în fața procurorului, trebuia să fie mâine, doar că eu momentan nu pot să mă prezint pentru că eu nu dorm, căci după ce am fost maltratată și bătută, eu nu pot să dorm toată noaptea și imaginează-ți să stai toată noaptea, noroc că ascult predici, îmi pun muzică creștină, asta e activitatea mea de noapte, iar pe la 6-7 reușesc și eu să adorm până la vreo 1.
Medicul mi-a recomandat să iau un tratament pentru somn, tocmai de aceea cu părere de rău nu mă pot prezenta la întâlnirea pe care domnul procuror a realizat-o, dar sper să fie reprogramată, iar eu să-mi reiau activitatea în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Dana Roba, pentru spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---