Showbiz

Dana Roba, acuzată de evaziune fiscală și abandon. Ce l-a avertizat pe socrul ei: „Dacă Daniel nu încetează cu plângerile...”

schedule 13 oct. 2023, 10:13

Dana Roba, acuzată de evaziune fiscală și abandon. Ce l-a avertizat pe socrul ei: „Dacă Daniel nu încetează cu plângerile...”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Dana Roba a fost acuzată de evaziune fiscală și abandon de către fostul ei partener de viață, în urmă cu câteva zile. Aceste plângeri au dus la un avertisment către socrul ei. Iată ce a transmis make-up artista!

Dana Roba, acuzații dure din partea lui Daniel Balaciu

Dana Roba a primit mai multe plângeri din partea lui Daniel Balaciu, bărbatul care a mutilat-o și care a vrut să îi ia viața în vara acestui an. El a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap, a lăsat-o în agonie pentru câteva ore și a sperat că până se va întoarce acasă, ea ar fi fost moartă, doar că planul lui nu a funcționat. Make-up artista s-a luptat pentru viața sa și în ciuda faptului că a avut parte de cele mai grele luni din viața sa, nu a renunțat de dragul copiilor pe care îi iubește și care au nevoie de mama lor mai mult ca oricând.

Recent, vedeta s-a confruntat cu o situație care a lăsat-o mască de-a dreptul. Daniel Balaciu a acuzat-o atât de evaziune fiscală, cât și de abandon, motiv pentru care ea a fost nevoită să se prezinte în fața autorităților, urmând ca după toate acestea să dea și câteva declarații despre situația în care a fost pusă.



Având în vedere că procesul încă nu a început, Dana Roba a considerat că trebuie să îl avertizeze pe socrul ei de anumite lucruri, după ce acesta i-a transmis că soția sa nu mai are voie să îi răspundă deloc la telefon. Ei bine, vedeta a vrut să fie clar atât pentru el, cât și pentru mama lui Daniel Balaciu faptul că nu le va mai permite să își vadă nepoatele, dacă fiul lor va continua să facă acuzații la adresa sa.

„Încă nu a început procesul, acuși începe circul. M-a sunat ieri socrul meu că nu o lasă pe ea (soacra – n.r) să îmi răspundă la telefon, eu vorbesc doar cu el și i-am zis că dacă Daniel nu încetează cu plângerile nu o să își mai vadă nepoatele.
Înainte de a se întâmpla asta fetele mergeau amândouă la ei, în vacanță, după care când începeau școala se întorceau în Timișoara. Nu vreau să mă laud, dar fetele se înțeleg foarte bine cu Beny, îl iubesc, parcă ar fi tatăl lor și mă bucur foarte mult pentru asta”, a declarat Dana Roba, pentru click.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---