Showbiz

Anamaria Prodan și Dana Roba, prietene de o viață. Ce a declarat impresara despre make-up artistă: „Dumnezeu o iubește”

schedule 17 oct. 2023, 10:59

Anamaria Prodan și Dana Roba, prietene de o viață. Ce a declarat impresara despre make-up artistă: „Dumnezeu o iubește”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Anamaria Prodan și Dana Roba sunt prietene de o viață, iar impresara a făcut recent câteva declarațiidespre make-up artistă. Iată ce a zis lumii întregi!

Anamaria Prodan și Dana Roba, prietene de o viață

Anamaria Prodan și Dana Roba sau afișat zilele acestea tot mai des împreună, motiv pentru care toată lumea a fost cu ochii pe ele. Deși unii credeau că impresara a apelat la ajutorul fostei partenere de viață a lui Daniel Balaciu pentru a-i face un machiaj, a fost vorba de mult mai mult de atât.

După ce s-au întâlnit, impresara a făcut câteva dezvăluiri despre make-up artistă, despre momentul greu pe care îl traversează, dar și despre toate lucrurile frumoase care urmează să i se întâmple. Acestea se cunosc de o viață, sunt prietene bune și chiar dacă nu au vorbit prea mult despre acest aspect, a venit momentul să o facă.

Anamaria Prodan a spus că tot ceea ce i s-a întâmplat este cumplit, dar a demonstrat că este o femeie puternică, a luptat pentru viața sa și are planuri serioase de viitor, despre care chiar impresara a vorbit. I-a fost, cu toate acestea, dificil să discute despre momentul în care fostul ei soț a vrut să o ucidă, dar se bucură că o iubește Dumnezeu și că i-a arătat acest lucru.

În viitorul apropiat, va avea loc inaugurarea unui nou salon de frumusețe de care Dana Roba se va ocupa în Timișoara, orașul unde locuiește alături de cele două fiice ale sale. Este un nou început pentru ea, iar Anamaria Prodan este mândră și fericită de tot ceea ce a reușit să ducă la bun sfârșit prietena sa.

„Cu Dana sunt prietenă de o viață. Dana este definiția frumuseții! Ceea ce i s-a întâmplat este ceva cumplit. Nici un animal nu face așa ceva. Nici nu vreau să vorbesc despre acel «om». I-am spus Danei că Dumnezeu o iubește fără margini și i-a și arătat acest lucru, că de multe ori treci prin încercări să înțelegi cât de puternic ești.
Iar ea este cea mai puternică!  Abia aștept să inaugurăm noul salon de make-up al Danei din Timișoara care arată de vis. Este un nou început din toate punctele de vedere pentru Dana, și sunt atât de fericită și mândră de ea, încât nu am cuvinte”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---