Showbiz

Sarah Dumitrescu, premiată pentru performanțele din sport. Ce i-a transmis Anamaria Prodan: „Cea mai mândră mamă din Univers”

schedule 11 nov. 2023, 11:56

Sarah Dumitrescu, premiată pentru performanțele din sport. Ce i-a transmis Anamaria Prodan: „Cea mai mândră mamă din Univers”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Sarah Dumitrescu a fost premiată pentru performanțele din sport, iar mama sa i-a transmis Anamaria Prodan, pentru a-i arăta cât de mândră este de ea. Pe deasupra, ea a dat câteva declarații despre modul în care se comportă cu fiicele sale, când vine voba de relații.

Sarah Dumitrescu, premiată pentru performanțele sale

Anamaria Prodan este foarte mândră de copiii ei, care îi aduc mereu bucurii. De exemplu, recent, Sarah a fost premiată pentru performanțele sale, iar impresara s-a bucurat din tot sufletul de lucrul acesta, pentru că numai ea știe prin câte a trecut pentru a ajunge unde este acum. A fost nevoie de multă muncă, iar faptul că îi calcă pe urme este cea mai mare realizare din ultima vreme.

Pentru a-i arăta fiicei sale, Sarah Prodan, că o apreciază pentru cariera în sport pe care a ales-o, vedeta a postat un mesaj emoționant în mediul online, declarându-se ca fiind cea mai mândră mamă din Univers.

"Cea mai mândră mamă din Univers. Îți mulțumesc copilul meu de vis @sarahh și îți urez tot ce este divin pe acest pământ! Să urci pe culmile succesului, să duci numele României cu mândrie peste tot și numele familiei noastre să triumfe peste veacuri", este mesajul transmis de Anamaria Prodan, pe social media.

Invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Cornelia Ionescu, vedeta a mai zis că pe fiica ei o cunoaște toată lumea și cumva se vede pe ea în urmă cu mulți ani, când regretata sa mamă o privea cu aceiași ochi.

"Este iubită de toată lumea și trăiesc cumva ceea ce a trăit mama când lumea spunea: uite-o pe Anamaria Prodan, e cu maică-sa. Astăzi mi se întâmplă să merg în locuri în care toată lumea să spună: este și Sarah Prodan aici, poate vine și mama ei.
Am remarcat că nu mai este fata Anamariei, nu ea este Sarah Prodan și toată lumea o cunoaște și știe cine este. E baschetbalista, a lăsat o urmă și are identitatea ei. Cred că asta este cel mai important", a zis Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

În ceea ce privește relațiile copiilor ei, impresara a dezvăluit că nu a intervenit niciodată și nici nu are de gând să o facă, deoarece fiecare are viața lui și este liber să o trăiască după bunul plac. Anamaria Prodan s-a dedicat în totalitat creșterii copiilor ei și le-a oferit acestora o libertate controlată, tocmai pentru ca ei să poată lua decizii, ca mai târziu să nu aibă regrete.

"Nu aș vrea să mă opun relațiilor copiilor mei. Fiecare are viața lui și trebuie să și-o trăiască cum simte. Eu mi-am crescut copii într-o libertate controlată și de când s-au născut le-am inoculat chestia asta, că trebuie să fie liberi și trebuie să își aleagă pentru ei, ca niciodată să nu le pară rău.
Sfaturi dau și fiecare poate să le ia sau nu, dar să intervin să zic că nu au voie cu băiatul respectiv, nu. N-aș putea, pentru că știu de la mine că aș face inversul. Toți am fost copii", a mai declarat ea conform aceleiași sursă.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---