Showbiz

Sarah Dumitrescu, despre operația suferită la genunchi. Cum se simte după intervenție: „Mă ocup cu recuperarea”

schedule 28 mar. 2023, 12:08

Sarah Dumitrescu, despre operația suferită la genunchi. Cum se simte după intervenție: „Mă ocup cu recuperarea”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a oferit un interviu sincer prezentă fiind la avanpremiera filmului „Haita de acțiune”, unde a vorbit despre operația pe care a suferit-o la genunchi, despre recuperare și, de asemenea, despre revenirea sa.

Sarah Dumitrescu, despre intervenția suferită

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, este sportivă de performanță și nici faptul că, la un moment dat, ea s-a accidentat atât de tare încât a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la genunchi, pentru a se asigura că va putea continua pe acest drum și după perioada de recuperare. În cadrul unui interviu pe care blondina l-a acordat recent, a povestit că a fost nevoită să se opereze din nou la genunchi și că speră să îșik facă revenirea cât ai repede în baschet, acesta fiind sportul său preferat.

Sarah Dumitrescu vrea să se recupereze cât mai repede și tocmai de aceea merge la sală des și face mișcare. Deși nu a fost o periodă prea bună pentru ea, se simte din ce în ce mai bine și este fericită mai ales pentru faptul că a putut petrece mai mult timp în România, de care îi era foarte dor. Recuperarea despre care vorbea o face tot acasă, dar nu regretă nimic, pentru că mama sa îi este alături și o susține la orice pas.

"M-am operat la genunchi din nou, dar acum sunt pe un program să revin cât de repede pot la baschet. Mă pregătesc să intru iar pe teren, mă simt foarte bine. Perioada asta mă ocup cu sala, cu recuperarea, cât de mult pot să mă întorc cât de repede pot la pasiunea mea, fiind baschet. Acum am stat mai mult în România, mi-a fost foarte dor de casă și am posibilitatea să îmi fac recuperarea aici și de ce nu.", a declarat Sarah Dumitrescu, pentru wowbiz.ro.

Întrebată fiind de noul partener al mamei sale, Sarah Dumitrescu a zis că despre acest subiect este în măsură mai degrabă să vorbească mama ei. Se înțeleg de minune cu noul ei iubit, iar faptul că ea este fericită contează, în realitate, cel mai mult.

"Da, așa este. Ne înțelegem foarte bine cu noul ei iubit. O las pe ea să vorbească despre astea, dar da, mă bucur că e fericită. S-a instalat pacea, în sfârșit.", a adăugat ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---