Showbiz

Sarah Dumitrescu, primele declarații despre noul iubit al Anamariei Prodan: „Mama e foarte fericită”

schedule 24 mar. 2023, 11:25

Sarah Dumitrescu, primele declarații despre noul iubit al Anamariei Prodan: „Mama e foarte fericită”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu a dat câteva declarații despre noul partaner de viață al mamei sale. Cel mai important atât pentru ea, cât și pentru frații ei este faptul că Anamarian Prodan și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat și, mai ales, că este fericită și se bucură din nou de viață.

Sarah Dumitrescu, despre iubitul mamei ei

Anamaria Prodan iubește din nou și a recunoscut-o chiar ea. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a suferit enorm în urma divorțului și nimeni nu ar fi zis că va reuși vreodată să iubească pe cineva la fel de tare cum l-a iubit pe cel alături de care avea o relație de mai bine de 15 ani. Ei bine, timpul a trecut, iar rănile impresarei s-au vindecat, viața sa schimbându-se în clipa în care l-a cunoscut pe noul ei iubit, care o face fericită și care este puternic din toate punctele de vedere.

Este genul acela de bărbat pe care spera să îl cunoască și alături de care se simte răsfățată și iubită, iar fiica ei și-a dat și ea cu părerea despre relația femeii care a adus-o pe lume. Mama ei este fericită, este bine și își face viața după bunul plac, iar copiii ei se bucură pentru asta. De asemenea, Sarah Dumitrescu îi este alături, indiferent despre ce ar fi vorba, chiar dacă ea nu îi cere sfaturi, lucrurile stând invers. Este recunoscătoare că Anamaria Prodan îi este și ea aproape, chiar dacă are o viață ocupată, dar mai ales complicată.

”Mama e foarte fericită, e foarte bine. În situația asta o las să-și facă viața. Sunt lângă ea dacă are nevoie de mine, dar întrebările astea sunt pentru ea, nu pentru mine. Nu-mi cere sfaturi, eu da, ea nu. Nu cred că are nevoie de un sfat de la mine”, a spus Sarah Dumitrescu, pentru Antena Stars.

Deși a ieșit recent dintr-o relație, fiica impresarei este fericită pentru mama sa și, cel mai probabil, la un moment îl va întâlni și ea pe alesul inimii sale despre care credea că este fostul ei partener de viață. Tinerei îi este greu să își dea seama care sunt persoanele care țin la ea cu adevărat sau care sunt cei care îi stau prin preajmă doar din interes. Îi este bine singură, este fericită așa cum este, iar asta contează cel mai tare pentru ea.

Sunt single. Tocmai am ieșit dintr-o relație și sunt bine unde sunt acum. Foarte greu (n.r să-și dea seama de cei care o plac cu adevărat). Nu pot să zic că am avut un iubit așa, prieteni, da, dar iubit nu( n.r. care să stea lângă ea din interes)”, a mai zis ea.
  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---