Showbiz

Anamaria Prodan iubește din nou. Declarațiile impresarei despre noul partener: „Un bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”

schedule 21 mar. 2023, 12:48

Anamaria Prodan iubește din nou. Declarațiile impresarei despre noul partener: „Un bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan iubește din nou, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a vorbit despre noul ei partener de viață care o face fericită în fiecare zi, de care s-a îndrăgostit și alături de care speră să rămână pentru mulți ani de acum înainte. Cum a cucerit-o bărbatul pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, despre noul ei iubit

Anamaria Prodan a avut o perioadă în care a suferit enorm din cauza divorțului de fostul ei soț, care acum are o altă familie de care este mândru. Vedeta a pus accentul pe copiii ei și s-a concentrat să le fie lor bine, încercând să rămână o femeie puternică așa cum a fost de fiecare dată. Odată cu trecerea timpului, impresara a decis să își refacă viața, iar acum este într-o nouă relație, este fericită și se bucură de fiecare moment din viața sa.

Impresara a început prin a spune că este foarte mândră pentru faptul că a reușit să scape de kilogramele în plus, datorită stilului sănătos de viață pe care l-a abordat în ultima vreme. Este foarte fericită, mai ales datorită faptului că îi are aproape pe copiii ei și pe prietenii ei alături de care se simte foarte bine de fiecare dată. De asemenea, a recunoscut că de câteva luni bune este și într-o nouă relație în care se simte răsfățată, împlinită, dar mai ales tratată așa cum merită.

„Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie”, a declarat Anamaria Prodan, penru Showbiz Report.

Se bucură că și-a dat din nou șansa de a fi fericită într-o altă relație. Deși au trecut doar câteva luni, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și-a dat seama că noul ei iubit are toate calitățile pe care orice bărbat ar trebui să le aibă. Lucrurile în cazul lor s-au întâmplat firesc și natural, iar el a reușit să îi fure inima cu bărbăția li, cu demnitatea de care a dat dovadă, dar mai ales cu forța pe care o are din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere financiar. Anamaria Prodan consideră că a găsit bărbatul ideal care știe cum să conducă o femeie, dar și cum să o ridice.

„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---