Showbiz

Anamaria Prodan a sărit în apărarea fostului soț. S-a spus că Laurențiu Reghecampf nu își vizitează fiul: „Îi face foarte mare rău”

schedule 28 iun. 2023, 11:02

Anamaria Prodan a sărit în apărarea fostului soț. S-a spus că Laurențiu Reghecampf nu își vizitează fiul: „Îi face foarte mare rău”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Anamaria Prodan a sărit în apărarea fostului soț, după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf nu își vizitează fiul. Ce a spus impresara despre bărbatul alături de care a locuit ani la rând și căruia i-a dăruit un băiat!

Ce a zis Anamaria Prodan în apărarea fostului soț

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că divorțul lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan a fost unul cu scântei. Cei doi nu doar că au avut parte de discuții în contradictoriu de mai multe ori, dar s-au și luat la bătaie în fața casei unde au locuit ani buni. Lunile au trecut, antrenorul și-a refăcut viața și este fericit alături de noua lui parteneră de viață și de copilul pe care îl au împreună

Recent, au început să circule mai multe zvonuri pe internet legate de faptul că fostul partener de viață al Anamariei Prodan nu și-ar mai vizita fiul și nu ar mai păstra deloc legătura cu acesta. Impresara nu a dorit să comenteze prea tare acest aspect, având în vedere că la mijloc este tatăl copilului ei, dar a decis să o facă până la urmă, pentru a lămuri pe toată lumea. Ea a precizat că Reghecampf vorbește cu copilul lui, iar cine declarară contrariul, îi face doar foarte, foarte mult rau.

„Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării. Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon. Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria Prodan este conștientă de faptul că multe persoane din jurul lui nu sunt de partea lui și chiar dacă antrenorul are și el greșelile lui, nu înseamnă că nu își iubește copilul. Acesta îl vizitează ori de câte ori are ocazia, vorbește cu fiul ei zilnic la telefon, iar vedeta vorbește la rândul său cu acesta, de dragul copiilor, tot ei fiind și motivul pentru care au decis să facă pace. Nimic nu contează mai mult pentru ea decât fericirea copiilor și consideră că, în orice situație, timpul vindecă rănile, oricât de greu ar fi.

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte.  El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.”,  spunea ea la „Fiță cu Adiță”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---