Showbiz

Anamaria Prodan le-a dat replica haterilor. Impresara nu dă doi bani pe părerea lor: „Faptul că la 50 de ani arăt...”

schedule 16 mai 2023, 08:20

Anamaria Prodan le-a dat replica haterilor. Impresara nu dă doi bani pe părerea lor: „Faptul că la 50 de ani arăt...”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan le-a dat replica, în stilul ei caracteristic persoanelor care vorbesc rău despre ea atât în viața de zi cu zi, cât și pe rețelele sociale. Impresara a zis clar că nu a ținut niciodată cont de părerile celor care o invidiază pentru cine este, dar și pentru felul în care arată.

Anamaria Prodan, replică pentru hateri

Anamaria Prodan știe că odată cu succesul, vin și haterii, iar ea a avut parte de ei din plin de-a lungul carierei sale. Aceștia au început să fie din ce în ce mai mulți, după ce impresara și fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, au decis să divorțeze, doar că ea nu a dat niciodată nici măcar doi bani pe spusele lor. Ori de câte ori a avut ocazia le-a oferit acestora răspunsuri la care poate nici măcar nu se așteptau.

Vedeta a ținut să precizeze, în cadrul unei emisiuni, faptul că preferă să trăiască și să se bucure de fiecare moment din viața ei, neavând nevoie de nimeni pentru a fi fericită. Mai mult de atât, Anamaria Prodan a specificat faptul că este un om care calculează viața, care a învățat cum să trăiască și niciodată nu a citit comentariile făcute de oamenii care nu îi vor binele, ci preferă să facă doar ceea ce este bine pentru ea, iar dacă greșește, își asumă. Mai mult de atât, a ținut să precizeze că nici măcar nu a cerut părerile oamenilor, de aceea nu înțelege de ce le-a primit.

„Trăiesc fiecare secundă superb, eu nu am nevoie de nimeni ca să fiu fericită, nimeni din lumea asta nu mă poate face fericită pe mine. Eu așa sunt eu, așa trăiesc. Sunt un om care își calculează viața, care a învățat să își trăiască viața.(...) Nu mă interesează. Niciodată nu am citit comentariile făcute pe rețelele sociale, nu mă interesează părerea nimanui, o ascult cu respect întotdeauna.
Fac ce este bine pentru bine, iar dacă greșesc mă dau singură cu capul de tocul ușii, este greșeala mea. Nu pot să dau vina pe nimeni că am ascultat de cineva. Asta sunt eu, îmi asum greșelile, mi le recunosc. Nu mă interesează părerea absolut a nimănui, nu o cer și nu o să o cer niciodată. Faptul că la 50 de ani arăt cum arăt și am grijă de mine, este un lucru de criticat de cele mai multe ori. Am sfătuit întotdeauna ca toate femeile să aibă grijă de ele. Gura lumii nu o astupă nici pământul. ”, a declarat Anamaria Prodan, pentru un post TV, conform wowbiz.ro.

La momentul actual, Anamaria Prodan este o femeie fericită, fiind într-o relație cu un bărbat care a reușit să o cucereasă din prima, care o respectă și care o iubește așa cum merită. Chiar și copiiii ei au o părere bună desre iubitul ei pe care l-au cunoscut și pe care îl respectă, deoarece are ce să învețe de la el. Impresara are și ea multe lucruri de învățat de la el, mai ales pe partea de business, unde ea se descurcă de minune. De asemenea, ea a zis clar că au luat împreună toate deciziile și niciodată nu au avut divergențe sau scandaluri.

"Copiii îl respectă și au ce să învețe de la el. Și pe partea de bussines pentru mine este unul dintre cele mai importante lucruri că pot învăța ceva pe partea aceasta.(...) Am luat lucrurile încet și cu mare grijă, având discuții despre fiecare amănunt din viața noastră, foarte serioase. Împreună am luat toate deciziile și niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe. La noi nu există așa ceva", a mai zis ea, conform aceleiași surse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---