Showbiz

Aluziva a desființat-o pe Anamaria Prodan. Impresara, critici din partea multor influenceri: „Doamna flexează”

schedule 13 apr. 2023, 13:39

Aluziva a desființat-o pe Anamaria Prodan. Impresara, critici din partea multor influenceri: „Doamna flexează”
Sursa foto: YouTube Aluziva

Aluzia a desființat-o pe Anamaria Prodan, în urma unor declarații pe care impresara le-a făcut pe internet. Filmarea respectivă a ajuns virală pe TikTok și a stârnit o serie de reacții controversate. Iată ce a zis influencerița despre gestul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf!

Aluziva a luat-o la rost pe Anamaria Prodan

Zilele acestea, Anamaria Prodan a devenit virală pe TikTok cu unele dintre declarațiile sale, în care se demachia în fața camerei de filmat și vorbea despre faptul că deși a trecut de vârsta de 50 de ani, este slabă și arată foarte bine. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf le-a jignit pe femeile care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate, ceea ce le-a scos din sărite pe multe linfluncerițe.

Unele dintre ele i-au atras atenția asupra faptului că înainte nici ea nu arăta la fel de bine și că a reușit să ajungă să arate impecabil datorită intervențiilor estetice, iar comentariile sunt chiar și mai rele decât acesta. În plus, multora nu le-a venit să creadă că aud asemenea afirmații venind din partea ei.

„Mă pregătesc pentru make-up. Mă demachiez, că am avut cremă pe față. Și apropo, pentru fraierii ăștia. Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani. Și slabă, și frumoasă, ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi!”, a zis Anamaria Prodan, pe social media.

Aluziva, pe numele ei real Alina Greavu, nu s-a putut abține să nu comenteze și ea acest subiect. Influencerița a precizat, încă de la bun început, faptul că impresara flexează că are un ten frumos la peste 50 de ani ai săi și fără machiaj, dar și că este slabă, iar apoi atrage atenția asupra faptului că femeile care au probleme cu greutatea ar trebui să slăbească. I se pare trist că o femeie precum ea se laudă cu asemenea aspecte, bazându-se pe afirmații legate de cele care nu au fost la fel de norocoase.

„Doamna flexează că are un ten frumos la 50+ ani, fără machiaj, și că e slabă. Apoi plusează cu ‘graselor și urâtelor, pune-ți mâna și slăbiți, să arătați ca mine la 50 de ani’. Ce poate fi mai trist decât o femeie bogată, celebră, deșteaptă, frumoasă, stăpână pe ea etc. care flexează și se… pe alte femei care nu sunt la fel de frumoase, slabe sau șmechere ca ea?
Ce poate fi mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați, care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile?”, a zis Aluziva, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---