Showbiz

Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic”

schedule 07 apr. 2023, 09:24

Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic”
Sursa foto: YouTube ALUZIVA

Scandalul dintre Zanni și Aluziva, care a început în mediul online, pare că nu va ajunge prea curând la final. Influencerița a simțit nevoia să apeleze la oamenii legii pentru a-și face dreptate, așa că a depus o plângere penală împotriva lui, după cum a promis la scurt timp după ce a urmărit declarațiile sale.

Aluziva, despre scandalul cu Zanni

Aluziva a postat, pe social media, o filmare în care declara că este alături de cei care au căzut în patima substanțelor interzise, ceea ce l-a scos din minți pe Zannidache. Fostul concurent de la Survivor i-a comentat reacția pe unul dintre live-urile sale de pe Twitch, în stilul lui caracteristic, de unde nu au lipsit jignirile. Influencerița a urmărit și ea imaginile respective, despre care a făcut câteva dezvăluiri pe contul său de Instagram.

A fost foarte supărată de toate cuvintele dure venite la adresa ei, spunând că Zanni nu a făcut altceva decât să instige la ură și la violență, motiv pentru care, cel puțin în opinia sa, nu poate rămâne nepepsit, așa că a depus o plângere penală împotriva sa, de care Zanni nu se teme, deoarece a purtat o discuție cu avocații săi, care i-au zis că nu are ce să i se întâmple și că ar trebui să fie liniștit.

Ei bine, Aluziva nu a pierdut deloc vremea, a făcut plângerea despre care a vorbit, iar mai apoi a dat câteva declarații în acest sens, spunând că a ajuns la limită psihic și că nu i e pare deloc nromal să fie permis un asemenea comportament, în lumea în care trăim. Speră ca nimeni să nu mai fie nevoit să treacă prin așa ceva și nici să simtă furia pe care ea o simte la momentul actual. I se pare ireal și faptul că și-a luat hate, deoarece a simțit empatie față de Ana Morodan, dar acesta este un alt subiect pe care, probail, îl va discuta pe larg cu fanii ei.

"Am fost la Poliție și am făcut o plângere penală împotriva lui Zanni pentru că nu se oprește cu defăimarea și cu toate jignirile pe internet. Inclusiv când scriam plângerea la Poliție, în timp ce eram acolo, el a mai făcut alte story-uri în care ne-a făcut și pe mine și pe soțul meu în toate felurile.
Crede-mă că sunt la limită psihic. Nu mi se pare normal să permitem așa ceva, un asemenea limbaj și asemenea acuzații false, minciuni și instigarea aceasta la ură și la violență pe internet, în 2023. Este groaznic ceea ce trăiesc acum și furia pe care o simt și sper din toată inima să nu mai aibă loc asemenea evenimente în spațiul public în România. Să nu se mai permită așa ceva, să se sesizeze Poliția, CNA-ul, cine trebuie și să oprească genul acesta de discurs pe internet, care este toxic.
Cea mai tristă parte este că îl urmăresc peste un milion de tineri și el este un exemplu și un idol pentru oamenii aia. Mi-a adus o serie de jigniri pentru simplul fapt că am simțit empatie față de Ana Morodan și că nu am simțit să o înjur așa cum face tot internetul, asta îmi e răsplata", a declarat Aluziva, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---