Showbiz

Zannidache, vorbe dure la adresa lui Gheboasă: „Băiatul ăla de la cămin care te fură și dacă-l prinzi zice că n-a furat”

schedule 03 mar. 2023, 11:20

Zannidache, vorbe dure la adresa lui Gheboasă: „Băiatul ăla de la cămin care te fură și dacă-l prinzi zice că n-a furat”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Zannidache a făcut un nou live pe Twitch, acolo unde în ultima vreme este foarte activ, iar dacă de regulă comenta emisiunea Survivor România cu fanii lui, de data aceasta a discutat despre Gala RXF și despre adversarul lui. Deși nu Gheboasă a fost cel cu care ar fi trebuit să se lupte, până la urmă cu el a intrat în ring. Care este cu adevărat părerea lui despre cunoscutul trapper.

Zannidache, vorbe dure la adresa lui Gheboasă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Zanni nu are deloc o părere bună despre adversarul lui din Gala RXF, Gheboasă, dar fanii l-au rugat în timpul unui live să vorbească sincer despre fostul concurent de la Survivor și nimeni nu s-a gândit ceva urma. Tânărul a fost dur în declarații, a menționat că este genul de om de care cei din jur ar trebui să se ferească, dar și că îi este extrem de greu să îl urmărească atunci când vorbește fiind, în opinia sa, un om care nu știe să o facă așa cum trebuie. Ceea ce l-a deranjat foarte tare este faptul că deși în față îi spunea doar lucruri bune și frumoase, când nu era în preajma sa, situația se schimba total.

„Gheboasă minte de sparge, cu nerușinare. Lui nu îi e frică să mintă, să vorbească pe lângă. Gheboasă e băiatul ăla de la cămin care te fură și dacă-l prinzi zice că n-a furat. De Gheboasă trebuie să te ferești, nu trebuie să îi dai atenție. Ce a făcut cu atenția?
A cântat și el stânga-dreapta ce a știut. Nu am ură față de el. Am așa o oarecare… Îl ascult cu greu, așa, când vrea să zică ceva. Nici nu știe să vorbească.La ce să mă aștept la mai mult? El, după ce plânge și vezi că moare și-l ajuți, dacă îi dai o mână de ajutor, e vorba aia, pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. După ce dai noroc cu el, îl iei în brațe, te înjură de te sparge”, a declarat Zanni, pe Twitch.

Mai apoi, Zanni a făcut o serie de dezvăluiri despre Gala RXF, unde s-a luptat chiar cu Gheboasă, deși nu avea în plan să ajungă în ring cu trapperul, ci altcineva era pe lista sa. Fostul concurent de la Survivor România ar fi dorit să intre în ring cu nimeni altul decât colegul lui de breaslă, Albert NBN, doar că nu i s-a permis lucrul acesta.

Asemenea dezvăluiri au atras după sinele altele, iar cei care îi urmăreau live-ul l-au mai întrebat și dacă a luat mai mult de 5000 de euro pentru a intra în ring, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară. Zanni a recunoscut că pentru această sumă de bani nu ar fi acceptat să meargă acolo, pentru că nu este deloc ușor, deși poate din fața ecranelor pare floare la ureche. Este de părere că energia care se creează acolo este una care nu l-a ajutat deloc și deși au fost tot felul de neînțelegeri în privința banilor și numai, într-un final tot a intrat în ring pentru o sumă mult mai mare decât cea pe careu au zis-o fanii lui de pe Twitch.

„5.000 de euro iau fraierii în gala asta, asta e suma pentru fraieri: începători, neauziți. Și 5.000 e mult, le dă 2-3.000. De ce zic fraier? Pentru 5.000 nu mă duceam acolo. Nu e ușor, vere, să te bați, să stai în energia cu înjurături, conferințele alea cu toți proștii, de vorbesc greșeli grave de vorbire, se înjură între ei. Păi, pentru 5.000 intram eu să mă spurc, să stau printre ei? Nu, vere. Am vrut să mă bat cu Albert NBN, care era categoria lui Gheboasă, dacă nu și mai greu decât Gheboasă, și el avea și experiență în box. Am zis, bine, dă-mi-l pe NBN. Am vorbit cu el, prietenește, bam, hai să facem un meci frumos. Mi-a zis: Zanni, vezi că eu am experiență. 
Voiau să-mi dea mai puțin decât mi-au dat și dacă eram cu CipiRAW. Am zis, domnule, ăsta a făcut box de mic. Mi-au zis că n-are treabă, că n-a făcut nimic. Mă uitam la aia de acolo: tu ești handicapată? La ce filme te uiți? Noi ne contrazicem pe mii de euro și tu habar n-ai despre ce vorbești”, a mai zis el.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---