Showbiz

Doc, în centrul scandalurilor de la Survivor România. Ce i-au reproșat colegii lui: „Aș fi intrat în pământ de rușine”

schedule 21 feb. 2023, 06:44

Doc, în centrul scandalurilor de la Survivor România. Ce i-au reproșat colegii lui: „Aș fi intrat în pământ de rușine”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Doc se află din nou în centrul scandalurilor de la Survivor România. Faimoșii au avut multe lucruri să îi reproșeze acestuia și au profitat de faptul că au pierdut jocul pentru imunitate și i-au spus tot ceea ce au pe suflet.

Doc, reproșuri din partea colegilor de la Survivor

Emisiunea Survivor România este una dintre cele mai grele și solicitante, dar și una dintre cele mai urmărite de către români. Toți concurenții sunt puși în situații care mai de care mai ciudate, iar a locui cu alte persoane în același loc, fără hrană suficientă este ceea ce duce la multe discuții în contradictoriu între ei. Dacă între Războinici certurile nu sunt atât de prezente, nu se poate spune același lucru despre echipa Faimoșilor. Aceștia se ceartă încontinuu, iar în ultimul scandal, Doc a fost din nou în centrul atenției.

Ștefania, de exemplu, obișnuiește să spună mereu ceea ce crede, indiferent de cât de dur ar fi punctul său de vedere, iar Doc nu este se pare mulțumit de lucrul acesta. Faimoasa a zis că, de foarte multe ori, artistul o atacă din cauza faptului că îi spune verde în față care este părerea sa despre el, iar în Consiliul de nominalizare, a vorbit despre toate aceste aspecte, încurajându-i în felul acesta și pe ceilalți să spună ce au pe suflet, în fața camerelor de filmat. Mai apoi, Remus Boroiu i-a zis lui Doc faptul că este un maestru al cuvintelor, dar că nu se comportă în concordanță cu spusele sale.

„Am observat că foarte rar stă în spatele vorbelor lui. Nu are acea conduită, acea conduită, este ca un copil mic. Când câștigă unm punct vrea să facă din asta cel mai important eveniment din joc. Zbura ca un țânțar, el a ținut morțiș să se facă un martir. Acest om nu are același comportament și sufletul său nu e așa curat și frumos precum vorbele lui”, a declarat Remus Boroiu, la Survivor.

Kamara a ținut și el să își exprime punctul de vedere. Acesta i-a transmis lui Doc că deși el afirmă și crede despre el că este un om direct, trebuie să șties să aleagă momentele potrivite pentru a le spune oamenilor anumite lucruri, dar în niciun caz în timpul jocului, fiindcă nu este benefic pentru niciunul dintre ei.

„Doc, diplomația nu a murit. Chiar dacă tu zici că ești direct, trebuie să alegi momentele potrivite când să îi spui unei persoane anumite lucruri, nu în timpul jocului. Mi-ai făcut și mie asta, i-ai făcut și lui Remus asta, și Adei. Continui să o faci. Eu aș fi intrat în pământ de rușine și nimeni din echipa asta nu ți-a spus că ești slab. Dar când te mai oprești? Faci discordie!”, a zis Kamara, la Pro TV.





SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---