Showbiz

Kamara, terorizat Doc și Iftimoaie la Survivor România. Concurentul, dezvăluiri crunte: „Mă abuzau fizic și psihic”

schedule 14 mar. 2023, 09:35

Kamara, terorizat Doc și Iftimoaie la Survivor România. Concurentul, dezvăluiri crunte: „Mă abuzau fizic și psihic”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Kamara le-a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante unora dintre colegii lui din cadrul emisiunii Survivor România, după ce a avut câteva certuri cu Doc și Ionuț Iftimoaie. Aceștia i-au deblocat câteva amintiri dureroase din copilărie despre care a simțit nevoia să spună anumite lucruri cu voce tare. Iată ce a povestit artistul!

Kamara, momente de coșmar la Survivor România

Kamara este unul dintre concurenții care au intrat mai târziu în cadrul competiției Survivor România. Acesta nu a reușit să intre la inima colegilor lui, iar o parte dintre aceștia nu doar că nu l-au vrut acolo, dar s-au comportat și extrem de urât cu acesta, după cum chiar el a dezvăluit și i-au amintit de niște persoane care la fel ca ei îl terorizau pe vremea când era doar un cuopil. Dezvăluirile pe care el le-a făcut sunt unele crunte și care i-au emoționat până la lacrimi pe cei din fața micilor ecrane.

”Voiau să mă bată, să-mi ia sandvișul, să-mi ia lanțul de la gât. În copilărie m-au abuzat, mi-au furat sandvișul din mână. Urlau la mine, țipau la mine, mă abuzau fizic și psihic (…) Aici m-am lovit de caractere foarte dificile, caractere care în copilărie m-au abuzat. Tipologii de oameni care îmi furau senvișul din mână, gen Ionuț Iftimoaie, sau care urlau la mine, care mă abuzau psihic, cum e DOC…”, a spus Kamara, la Pro TV.

Chiar dacă este departe de locul în care a copilărit, toate lucrurile pe care le trăiește în jungla din Republica Dominicană îl duc cu gândul în trecut, când oamenii îl tratau rău din cauza faptului că era diferit.

”Suntem departe de casă și sunt momente în care viața ți se desfășoară așa, când stai cu tine. Parcă revezi toate momentele din copilărie până acum”, a adăugat concurentul.

Lipsa tatălui său, care s-a stins din viață la doar 31 de ani, l-a afectat extrem de tare pe Kamara, care avea 7 ani când a rămas singur. L-a văzut și i-a fost alături părintelui său până în ultima clipă. A rămas în minte cu imaginea de la mormântul lui, în care acesta era înfășurat în alb, deoarece era musulmun. Având în vedere această situație, mama lui a decis să plece în Guineea și chiar dacă nu își dorea să facă lucrul acesta, mama lui l-a convins spunându-i că vor merge în vacanță; una de 14 ani.

”Când am plecat din România, la vârsta de aproape 8 ani, în Guineea, în România erau -10 grade, acolo erau 30. A fost un șoc termic, dar mai ales cultural. Când am plecat din România, am luat și televizorul. Dar am luat și radioul. Era radioul tatălui meu, tatăl meu a murit când aveam 7 ani. Tata a murit în România la vârsta de 31 de ani. Din păcate, sau din fericire, l-am văzut până în ultima secundă, până când era dus la mormânt, înfășurat într-un cearșaf alb, fiind musulman.
Imaginea aia mi-a rămas… Mama a decis atunci să plecăm în Guineea, unde era familia mai mare a tatălui meu. Îi era frică să nu pățească ceva în România, să ajungem la vreun orfelinat. Am deschis radioul acolo, fix în aeroport, când am ieșit din avion… am auzit o limbă ciudată, am vrut să mă sui înapoi în avion, voiam în România, nu voiam acolo, nu înțelegeam nimic. Am început să plâng… M-au convins cu greu să rămân, mi-au spus că va fi doar o vacanță…. A fost o vacanță de 14 ani”, a mai zis Kamara, la Survivor România.

Ajuns în Guineea, a fost nevoit să se adapteze, pentru că era diferit față de ei, iar el nu bănuia că este altfel decât erau ceilalți, deoarece nu i-a zis nimeni lucrul acesta.

”A trebuit să mă fac acceptat de cei de acolo. Eu eram alb pentru ei, ei sunt mai negri decât mine. Și atunci, deși eu în România nu simțisem diferența de culoare pentru că nimeni nu mi-a spus că sunt diferit, iată că în Guineea am aflat că am altă culoare și că nu sunt negru. (…) Eu am fost atât de șocat încât voiam înapoi în România. A trebui să învăț limba franceză, a trebuit să învăț două limbi locale ca să mă înțeleg cu oamenii, nu toți vorbeau franceză”, a adăugat, la final.





SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---