Showbiz

Kamara, eliminat de la Survivor România. Declarațiile emoționante ale fostului Faimos: „Mi-a spus să fiu puternic”

schedule 13 apr. 2023, 10:43

Kamara a fost eliminat din cadrul competiției Survivor România. Imediat după ce prezentatorul emisiunii de la Pro TV a anunțat că pentru el s-a terminat lupta în acest concurs, el a simțit nevoia să facă mai multe declarații emoționante. Artistul a avea lacrimi în ochi și chiar a reușit să îi emoționeze și pe colegii lui.

Kamara, primele declarații după eliminare

Kamara a intrat în competiția Survivor România mai târziu decât mulți dintre colegii lui, dar a luptat și și-a dorit la fel de tare precum cei care erau acolo din prima zi să câștige. De-a lungul lunilor pe care le-a petrecut în Republica Dominicană, el a primit și foarte multe critici, dar scopul pentru care a decis să intre în acest proiect a fost unul clar și anume acela de a strânge bani pentru fiul lui, care are grave probleme de sănătate pe care le are, după cum toată lumea știe.

Cel mai greu lucru a fost să stea departe de cel mic pentru atât de mult timp, dar având în vedere că toate sacrificiile sunt pentru el, prindea mai multă forță. Deși, care oricare dintre cei rămași în emisiune, își dorea enorm să meargă mai departe și să câștige concursul, seara trecută a fost eliminat.

Imediat după ce Daniel Pavel a zis că el părăsește competiția, fostul Faimos a făcut câteva dezvăluiri emoționante, care i-au făcut și pe colegii lui să verse lacrimi amare. Kamara a fost puțin dezamăgit de faptul că nu a reușit să își îndeplinească misiunea de tată, dar oricare ar fi situația, știe că l-a făcut mândru pe cel mic. Leon i-a zis să fie puternic și a încercat lucrul acesta doar de dragul lui.

”Sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el.
Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a transmis Kamara, după eliminare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---