Showbiz

Kamara, acuzat că se milogește pe sănătatea fiului său. Cine l-a pus la zid: „Ăsta oricum e caz social”

schedule 21 feb. 2023, 07:27

Kamara, acuzat că se milogește pe sănătatea fiului său. Cine l-a pus la zid: „Ăsta oricum e caz social”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Kamara, acuzat că se milogește pe sănătatea fiului său, în toate emisiunile care alege să meargă de câțiva ani buni. Adversarii Faimosului nu au mai ținut cont de faptul că sunt filmați și și-au exprimat punctul de vedere în ceea ce îl privește, iar cuvintele unora nu au fost deloc unele blânde.

Kamara, acuzații din partea adversarilor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiul lui Kamara, Leon, are grave probleme de sănătate și că până la momentul actual a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Artistul s-a chinuit din greu să strângă bani pentru a merge cu el în afara țării, în speranța că în felul acesta va fi și el un copil normal, care se bucură de fiecare zi din viața sa precum ceilalți. Nu toți văd cu ochi buni sacrificiile pe care acesta le face pentru cel mic, iar una dintre Războinice nu s-a putut abține și și-a exprimat opinia sinceră în fața colegilor ei.

Este vorba chiar despre cea mai nouă concurentă de la Survivor România și anume Alina Radi. Aceasta purta o discuție cu colegii ei, pe insulă, iar în clipa în care a venit vorba despre Kamara, a zis că din punctul ei de vedere, acesta nu este decât un caz social. Ea a adus în atenția celorlalți și faptul că a observat că în toate emisiunile în care merge, Faimosul „se milogește” pe seama problemelor de sănătate pe care le are fiul lui.

Alina Radi nu s-a putut abține și a mai zis că artistul profită foarte mult de lucrul acesta și aceeași părere o au și o parte dintre telespectatori. Mulți au zis că Faimosul încearcă să îi convingă pe cei de acasă să îl susțină, în clipa în care este nevoie, aducând în față problemele de sănătate pe care le are de la naștere Leon, fiul lui pe care îl iubește din tot sufletul și pentru care este dispus de orice sacrificiu.

„Ăsta oricum e caz social. Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său. Profită de asta”, a declarat Alina Radi, la Survivor.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---