Showbiz

Kamara, pe lista neagră a Faimoșilor: „El nu e un om rău, dar se victimizează”

schedule 07 mar. 2023, 08:45

Kamara, pe lista neagră a Faimoșilor: „El nu e un om rău, dar se victimizează”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Kamara a ajuns să fie pe lista neagră a colegilor lui din echipa Faimoșilor, iar mulți nu se mai abțin deloc când vine vorba de a-și da cu părerea despre el. Deși până la momentul actual Camen Grebenișan s-a abținut din a-și da cu părerea, a venit și vremea ei să își spună punctul de vedere.

Kamara nu este iubit de colegii lui

Survivor România se află pe lista celor mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Concursul de la Pro TV îi pune atât pe Faimoși, cât și pe Faimoși în situații extreme. Aceștia sunt nevoiți să supraviețuiască în junglă alături de oameni pe care, de cele mai multe ori, nu îi cunosc deloc dinainte, fără prea multă mâncare, fără telefoane, dar și fără alte lucruri fără de care în viața de zi cu zi nu ar fi reușit să trăiască.

De fiecare dată când cineva se accidentează sau renunță la competiției din tot felul de motive, altcineva este adus în locul lui, deoarece este nevoie de un echilibru între cele două echipe, în felul acesta ajungând în echipa Faimoșilor și Kamara, pe care colegii lui nu îl au deloc la suflet și despre care nu au niciodată lucruri bune de zis. Dacă unii au zis mereu ce au avut pe suflet, unii au preferat să nu o facă. Doc l-a făcut praf aproape în fiecare zi, dar nu este și cazul lui Carmen Grebenișan care și-a vărsat nervii pe colegul lui d-abia acum.

Prietena Alinei Ceușan a precizat că Faimosul are prea multe păreri, iar ei nu au timp pentru acestea. Vedeta a mai zis că nu a văzut om care să vorbească mai mult decât el, iar comportamentul lui lasă de dorit de fiecare dată, după părerea sa. Blondina nu își dorește decât să fie lăsată în pace, pentru că dorește să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru el.

„Ne contrăm cu ceea ce spune Kamara. Are foarte multe păreri și nu avem timp pentru ele. Eu nu am văzut om care să vorbească mai mult ca mine, până acum. Mă refer la tot comportamentul lui. Nu doar la ziua de azi. Dacă vrem să avem o discuție, vine el și fură show-ul. Noi am mai spus asta. I-am zis să ne mai lase în pace. Azi s-a întâmplat o situație. Ada a strigat la el și el s-a victimizat. Noi încercăm să îi explicăm să lase un pic intensitatea. Nu mai avem loc de el. El nu e un om rău, dar se victimizează. Nimeni nu vrea să fie rău cu tine, dar nu mai putem”, a declarat Carmen Grebenișan,

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---