Showbiz

Kamara, acuzat că a profitat de boala fiului său la Survivor: „De ce nu mergem la muncă și mergem la cerșit?”

schedule 19 apr. 2023, 11:24

Kamara, acuzat că a profitat de boala fiului său la Survivor: „De ce nu mergem la muncă și mergem la cerșit?”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Kamara a fost acuzat de către Cristi Mitrea, la scurt timp după revenirea în țară, de faptul că a profitat de boala fiului său, Leon, în cadrul emisiunii Survivor România. Iată cum a decurs discuția celor doi și ce sfat a primit artistul din partea luptătorului!

Kamara, acuzații după întoarcerea de la Survivor

Kamara a fost recent eliminat din cadrul emisiunii Survivor România, pentru că nu a primit suficiente voturi din partea celor de acasă care nu au rezonat cu el, încă de la intrarea lui în concurs. La scurt timp după revenirea în țară, ca oricare alt fost concurent al competiției de la Pro TV, a fost invitat în platoul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță, unde s-a lovit de părerile dure ale lui Cristi Mitrea.

Experiența a fost una dură pentru Kamara, dar și una frumoasă de pe urma căreia a avut foarte multe lucruri de învățat. A mers în Republica Dominicană de dragul lui Leon, pentru care a luptat din greu și nu crede că este o rușine ca un tată să lupte pentru copilul lui, indiferent de cât de greu i-ar fi. Mai mult de atât, fostul Faimos a zis că DOC a fost cel care a dorit să îl pună în dificultate din start, fiind de părere că nu are voie să vorbească, având în vedere problemele pe care le are, dar artistul a menționat că nici măcar nu voia să aducă în discuție acest subiect sensibil, pentru că nu dorea să se folosească de el, așa cum s-a zis.

„Ce ați văzut aici a fost doar un mic episod din ce am pățit cu DOC acolo. Eu de când am ajuns acolo, mi-a zis că nu am voie să vorbesc, că sunt copilul cel nou din curtea școlii. În momentul în care mi s-a spus că DOC are ceva cu mine, am zis să nu pun la suflet. Ce s-a întâmplat a fost că eu nu voiam să vorbesc de Leon. Cum aș putea să mă folosesc de ceva ce toată lumea știa? Nu am citit comentarii, pentru că nu pot să citesc părerea oamenilor care nu știu ce am trăit acolo.
În 93 de zile cât am stat acolo, un om poate fi și bun și rău și deștept și prost. Nu am fost nici un înger, nici un demon acolo. Eu acum ce voiam să explic, nu că aș avea de ascuns ceva, eu am dat replică după ce am fost presat de mai multă vreme. Nu văd nicio rușine în a fi tată și a lupta pentru copilul tău. Din păcate, chiar am văzut și m-a dezamăgit situația asta. În primii trei ani nu s-a știut. Nu e vina mea ce comentează un om, doi sau trei care nu știu”, a spus Kamara, la Pro TV.

Cristi Mitrea l-a contrazis, iar Kamara a mai zis că nu avea niciun drept să îl judece, nici măcar în calitate de tată, pentru că măcar numele său este trecut în certificatul de naștere al copilului. A atins în mod clar un punct sensibil, iar luptătorul l-a sfătuit să meargă la muncă pentru a-și ajuta fiul, să nu mai cerșească prin genul acesta de emisiuni.

 „El doar dă niște epitete și caută să mă caracterizeze fără să mă lase să vorbesc. Eu credeam că am fost invitat să pot vorbi. Dar el nu poate să mă lase. Și nu știu din ce postură mă judeci tu pe mine? Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic. Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este”, a adăugat Kamara despre Cristi Mitrea.
„Așa pot să-ți zic și eu. De ce nu mergem la muncă și mergem la cerșit în emisiuni din astea? Dacă vrei să facem joaca asta o facem până mâine”, a fost replica lui Cristi Mitrea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---