Showbiz

Kamara nu și-a văzut fiul, după ce s-a întors de la Survivor. Cum s-a ajuns într-o asemenea situație: „Am sunat-o pe mămica lui Leon”

schedule 18 apr. 2023, 09:23

Kamara nu și-a văzut fiul, după ce s-a întors de la Survivor. Cum s-a ajuns într-o asemenea situație: „Am sunat-o pe mămica lui Leon”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Kamara s-a întors acasă de la Survivor România, dar nu și-a văzut fiul imediat după ce a ajuns în aeroport, dar a explicat și de ce s-a confruntat cu această situație. Iată ce a povestit!

De ce nu și-a văzut Kamara fiul

Kamara a fost unul dintre concurenții acestui sezon al emisiunii Survivor România și chiar dacă a intrat mai târziu în competiție, a sperat că va ajunge în final. Din nefericire pentru el și pentru fanii lui, odată ajuns în pericol de eliminare, el nu a primit susținere din partea celor de acasă, ajungâd astfel să fie eliminat.

Înainte de a-și lua la revedere de la colegii lui, artistul a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul căruia a dorit să scoată în evidență faptul că nu și-a îndeplinit rolul de tată în acest concurs, dar nu poate spune același lucru și despre cel de bărbat, deoarece a dat tot ceea ce a avut el mai bun și a luptat cu toate armele. Nu a avut o relație bună cu toată lumea, cel pe care nu îl are nici acum la inimă, după ce ambii au părăsit emisiunea de la Pro TV, fiind Ionuț Iftimoaie, care s-a întors acasă în aceași avion cu acesta fără să schimbe, însă, vreo vorbă.

În timp ce rivalul lui a fost așteptat de către familie la aeroport, Kamara nu a avut parte de această bucurie. Având în vedere că nu și-a văzut fiul imediat după revenirea în țară, mulți au fost curioși să afle de ce s-a ajuns aici, iar el nu i-a ținut prea mult pe jar și a venit cu explicații. Se pare că el a sunat-o pe mama lui Leon, dar cel mic dormea, acesta fiind adevăratul motiv. S-a bucurat să îl vadă pe cameră, urmând ca mai apoi să îl revadă și să îl strângă în brațe.

“Imediat ce am ieșit am sunat-o pe mămica lui Leon, ca să vorbesc cu el, însă, din păcate, dormea. Dar mi-au dat un filmuleț cu el, pe care l-au făcut imediat ce au aflat că am ieșit din competiție. Așa că m-am bucurat de acel filmuleț și apoi am mai vorbit cu prieteni de-ai mei. Printre care și cu Remus Boroiu, care a ieșit înaintea mea, și cu prietena mea dragă, Gabriella Nastas, cea care s-a ocupat de toate conturile mele de pe rețelele sociale şi care m-a reprezentat în toate emisiunile”, a declarat Kamara, pentru click.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---