Showbiz

Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor: „Îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră”

schedule 18 mai 2023, 12:36

Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor: „Îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Kamara le-a zis tuturor ce anume a făcut cu toți banii pe care i-a câștigat de la Survivor România, deși și-ar fi dorit să fie vorba de o sumă mult mai mare și, bineînțeles, să ajungă acasă la fiul lui cu premiul cel mare, doar că nu a fost să fie. Iată ce a declarat artistul!

Kamara, despre banii câștigați la Survivor

Kamara a acceptat provocarea de a participa la acest sezon al emisiunii Survivor România, în ciuda faptului că nu a intrat din prima în concurs. Acesta este, în mod evident, un dezavantaj pentru concurenți, deoarece riscă să nu primească la fel de mare susținere precum veteranii, iar în urma nominalizărilor colegilor să ajungă să fie eliminați, chiar dacă sunt buni din punct de vedere sportiv și aduc puncte pentru echipa lor.

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Kamara, care nu a rezistat pentru prea mult timp în competiția de la Pro TV, dar care a câștigat o sumă mare de bani de pe urma participării sale în concurs. Fanii acestuia, în special cei care l-au votat pe tot parcursul concursului, au dorit să știe ce anume a făcut fostul Faimos cu banii respectivi, iar el i-a ținut pe jar o vreme, după care a decis să facă niște mărturisiri emoționante.

Ei bine, toate eforturile pe care le-a depus atât în această competiție grea, cât și în altele, le-a făcut pentru fiul lui. Leon are grave probleme de sănătate, iar intervențiile pe care acesta le suferă în afara țării nu sunt deloc unele ieftine. Astfel, de la venirea lui pe lume și până acum, părinții lui au strâns bani, pentru a-i da șansa de a fi un copil normal. Și banii câștigați la Survivor au fost folosiți tot în acest scop. Pentru Leon ar face orice și speră ca într-o zi să reușească să ducă totul la capăt și să fie fericiți.

„Chiar dacă nu am reușit să iau premiul cel mare, evident că toți avem de câștigat. Toți avem contracte care rămân confidențiale. În îngrijirea lui Leon merg cam toți banii mei, că este vorba de Survivor sau nu. Și eu și mămica lui contribuim. Nu este vorba doar de tratament, ci și de viața de zi cu zi.
Mie îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră, nu mă interesează, dar, când este vorba de Leon, trebuie să îi ofer anumite condiții. Camera lui trebuie să aibă anumite caracteristici speciale pentru un copil care trebuie să progreseze. Trebuie să îl lași să se țină de tot felul de lucruri ca să își dezvolte aptitudinile. Pentru el, înainte de toate, dau tot ce am mai bun”, a declarat Kamara, pentru ego.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---