Showbiz

Ce a făcut Alexandra Stan cu verigheta după divorț. A spus-o chiar artista: „Nu era vreun diamant”

schedule 19 iul. 2023, 10:05

Ce a făcut Alexandra Stan cu verigheta după divorț. A spus-o chiar artista: „Nu era vreun diamant”
Sursa foto: Instagram Alexandra Stan

Alexandra Stan este o femeie sinceră și așa a fost mereu, iar de curând a povestit ce anume s-a întâmplat cu verigheta sa, după ce ea și Emanuel Necatu au decis să o ia pe drumuri separate. Iată ce a zis artista!

Alexandra Stan a zis ce s-a întâmplat cu verigheta sa

Alexandra Stan este o artistă cu un succes imens atât la noi în țară, cât și în afara acesteia. Pe cât de bine îi merg lucrurile în ceea ce privește viața profesională, pe atât de rău îi merg pe plan personal. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta a avut parte de mai multe relații eșuate care i-au cauzat numai probleme, dar și o căsnicie care nu a funcționat din mai multe puncte de vedere.

EI bine. Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au cunoscut într-o perioadă care nu era tocmai una bună pentru ea, au crezut că sunt suflete pereche și s-au căsătorit în secret. Nu a durat mult până când internetul a aflat de marele eveniment și nici până când chiar artista a dat un interviu în care a vorbit despre ziua cea mare. Din păcate, povestea lor nu a durat deloc mult, pentru că erau foarte diferiți și pentru că s-au grăbit să fac un pas atât de importat în viața oricărui om, nu și-au dat timp să se cunoască și au constatat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. El nu iubea, de exemplu, să fie în centrul atenției și nici în lumina reflectoarelor, ceea ce Alexandra Stan a apreciat inițial, pentru că în felul acesta putea avea o relație cât de cât normală.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.  Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”,  a zis Alexandra Stan, la vremea aceea, conform wowbiz.ro.

Ca după orice divorț, încep să apară și tot felul de întrebări legate de foștii parteneri, iar unii au fost curioși să afle dacă blondina mai poartă sau nu verigheta. Ei bine, ea nu a evitat să ofere un răspuns, ci a zis clar că nu se întâmplă lucrul acesta, pentru că oricum era prea mică și nu avea ce să facă și nici nu era vreun diamant, care să aibă o așa mare importanță. În plus, a zis clar că ea poartă bijuterii doar la ocazii speciale și că acum o are pe undeva prin casă.

„Nu, că oricum era mică, nu aveam ce să fac cu ea, nu era vreun diamant de nu știu câte carate. Nu aș putea să o port, oricum nu prea port eu bijuterii, port așa doar câteodată la evenimente. Nu port zilnic bijuterii. E pe undeva pe acolo, pe acasă”,   a declarat artista, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---