Showbiz

Alexandra Stan, adevăratul motiv pentru care nu are un iubit: „Mulți mă văd mai mult ca pe un...”

schedule 16 ian. 2024, 10:45

Alexandra Stan, adevăratul motiv pentru care nu are un iubit: „Mulți mă văd mai mult ca pe un...”
Sursa foto: Instagram Alexandra Stan

Alexandra Stan nu are încă un iubit, iar într-un interviu pe care cântăreața l-a acordat recent a dezvăluit care este motivul pentru care crede că nu și-a găsit partenerul de viață ideal.

De ce nu are Alexandra Stan iubit

Alexandra Stan este o femeie liberă, care se bucură de viață și care în ultima vreme călătorește din ce în ce mai mult. Este, de asemenea, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, dar a făcut furori și în afara țării. Melodiile sale au milioane de vizualizari, are mii de fani în mediul online și se bucură de un succes la care unii nici măcar nu au curajul să viseze.

Recent, ea a acordat un interviu în care printre altele a vorbit despre motivul pentru care nu a reușit să își găsească încă sufletul pereche. Vedetei i se pare din ce în ce mai greu să își găsească un iubit, deoarece bărbații pe care îi întâlnește în viața sa o văd ca pe un trofeu.

Mai mult de atât, blondina a mai dezvăluit și faptul că are foarte puțini prieteni și este foarte greu să ajungă cineva să o cunoască în adevăratul sens al cuvântului. Din punctul ei de vedere, multă lume o știe doar luând în considerare ceea ce postează și modul în care se afișează în mediul online, motiv pentru care are anumite prejudecăți. Tot blondina a zis că pentru a ajunge ca cineva anume să o cunoască este nevoie de timp și de trecerea mai multor probe.

„Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa.”, a declarat Alexandra Stan, pentru cancan.ro.

Bărbatul ideal pentru ea nu trebuie să fie superficial, ci sincer cu ea de fiecare dată. Alexandra Stan a ajuns la concluzia că lumea plină este plină de bărbați cu bani, care cred că pot obține totul cu ajutorul lor, iar pentru ea este mai important să aibă lucruri în comun cu omul respectiv și să se înțeleagă bine.

„În primul rând să fie sincer, să nu fie superficial. Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc e gata. Dar nu e chiar așa. E important să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine. Dar e greu să-l întâlnești… Nu e ca și cum ies în oraș cu ideea de a cunoaște oameni.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---