Showbiz

Alexandra, primele declarații după ce a câștigat "Bravo, ai stil!". Care este primul lucru pe care l-a făcut și ce planuri de viitor are

schedule 30 aug. 2023, 07:36

Alexandra a dat primele declarații, după ce a câștigat "Bravo, ai stil!" și le-a spus urmăritorilor săi care sunt planurile de viitor pe care le are, dar și care este primul lucru pe care l-a făcut, la puțin timp după ce a primit titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Alexandra, despre câștigarea emisiunii "Bravo, ai stil!"

Marea finală a emisiunii "Bravo, ai stil!" a avut loc zilele trecute și a adunat în fața micilor ecrane milioane de români curioși să vadă cum se va termina cel de-al optulea sezon al competiției. Deși cei mai mulți dintre ei erau de părere că Maria era cea care merita să ridice coroana deasupra capului, nu ea a fost persoana care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă, ci Alexandra cu care s-a luptat la final.

Alexandra a fost invitată în cadrul emisiunii "Bravo, ai stil" Backstage", la scurt timp după ce a fost desemnată marea câștigătoare "Bravo, ai stil!" sezonul 8. Aceasta a spus că imediat după ce s-a terminat emisiunea a făcut un live în care le-a citit oamenilor o scrisoare pe care și-a scris-o acum mai mult timp și cu care a dormit sub pernă pe tot parcursul concursului. A manifestat, iar Universul i-a demonstrat că are puteri speciale, pentru că în scrisoarea respectivă se felicita pentru câștigarea marelui premiu.

"După ce s-a terminat emisiunea, am intrat pe live și le-am citit oamenilor o scrisoare, pe care mi-am scris-o cu mult timp în urmă. Mi-am pus-o sub pernă și am dormit cu ea sub pernă în toată această perioadă, la fel cum am făcut și cu biletul spre finală. Universul mi-a demonstrat că are puteri speciale dacă tu te conectezi acolo.(...) Acolo mă felicitam pentru câștigarea "Bravo ai stil".Am manifestat și am spus tot sezonul că fac asta cu orice îmi doresc în viață și tot ce am gândit am atras(...) În fiecare zi îmi spuneam că eu sunt câștigătoarea Bravo, ai stil", a declarat Alexandra, la "Bravo, ai stil" Backstage.

Acum că emisiunea a ajuns la final, câștigătoarea și-a propus să se dedice în totalitate muncii sale. Astfel, vedeta își va redeschide salonul, care pe perioada competiției a fost închis, din simplul motiv că vedeta nu se putea ocupa de două lucruri în același timp.

Asta nu este tot. Alexandra a mai povestit la "Bravo, ai stil" Backstage" că mare o afacere pe care o începuse pe vremea când venise la casting și se va ocupa și de aceea, urmând să pună la cale o strategie de comunicare, pentru ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie, dar s-a gândit și la posibilitatea de a-și face un podcast. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor, dar cert este că are planuri mari.

"Urmează să mă dedic înapoi muncii mele, să mă întorc la salon și să-l pun iar în funcțiune pentru că l-am avut în stand by cât am fost la Bravo. Nu îmi permiteam să fac două lucruri de o dată. "Bravo, ai stil" a fost un full time job pentru mine, din toate punctele de vedere.
Mai am încă ceva de făcut cu un alt bussiness pe care îl începusem atunci când am venit la casting și ulterior nu am apucat să-l definitivez și să mă apuc de el să producă și mă mai gândesc la ceva pe partea de online, dincolo de influensăreală, unde oamenii să mă audă vorbind și de ce nu să mai audă pe cineva lângă mine, un podcast mi-aș dori", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---