Showbiz

Alexandra Stan, transformată total când se îndrăgostește. Ce și-a propus pentru următorii doi ani

schedule 22 iun. 2023, 10:40

Alexandra Stan, transformată total când se îndrăgostește. Ce și-a propus pentru următorii doi ani
Sursa foto: Instagram Alexandra Stan

Alexandra Stan a recunoscut faptul că se transformă total, în momentul în care i se pune pata pe vreun băiat. Ce face, de regulă, artista când se îndrăgostește și ce și-a propus pentru următorii doi ani din viața sa!

Alexandra Stan, despre momentele în care se îndrăgostește

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară, iar faptul că foarte mulți bărbați atât de la noi din țară, cât și din afara țării ar da orice să fie cu ea, nu mai este un secret pentru nimeni. Este o femeie atrăgătoare, care are mare grijă de aspectul ei fizic și care reușește să atragă toate privirile asupra sa, indiferent de locul în care ar merge și chiar dacă ar putea fi cu oricine, nu își dorește o relație în momentul acesta.

Trecutul ei amoros nu este deloc unul fericit, experiențele sale cu foștii parteneri fiind unele de care să nu își aducă aminte cu zâmbetul pe buze, dar sunt unele de pe urma cărora a avut extrem de multe lucruri de învățat. Cântăreața a învățat cum să se comporte în relații, dar a recunoscut că se transformă în totalitate, când se îndrăgostește. Acum, nu există viață personală în cazul ei, pentru că preferă să se concentreze pe cariera ei, care are un rol mult mai important pentru ea.

Alexandra Stan a mărturisit că nimeni nu are o viață perfectă, nici măcar ea, deoarece există foarte multe momente în care și ea la rândul său simte nevoia să fie singură. În următoriii doi ani, și-a propus să se concentreze pe cariera sa și să lase relațiile deoparte, să vadă ce surprize îi mai rezervă viața, dacă nu se mai concentrează pe alte persoane, ci doar pe ea. Când se află într-o relație, uită de ea și nu se mai poate concentra la nimic și tocmai din acest motiv a decis că așa ar fi cel mai bine pentru ea.


Perioada prin care trece este una care în care se pune pe primul loc, iar admiratorii ei nu cred că este nimic greșit în asta, ci doar se bucură pentru faptul că începe să se gândească mai mult la ea.

"Nu exista viața personală în momentul de fața. Nimeni nu are o viața perfectă, sunt momente când mă simt singură. Mi-am propus ca următorii doi ani să ma focusez pe carieră, să renunț la relații, să vad ce se întâmplă. În primul rând vreau să văd ce se întâmplă dacă nu mai sunt într-o relație, să pot să mă focusez. Atunci cănd sunt într-o relație nu ma pot concentra. Eu când mă îndrăgosteam nu mă mai puteam concentra, nu-mi mai doream nimic.", a declarat Alexandra Stan, pentru spynews.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---