Showbiz

Motivul pentru care Dinu Maxer și-a făcut atâtea operații estetice: „Îi sfătuiesc și pe alții să facă la fel”

schedule 11 aug. 2023, 10:10

Dinu și Deea Maxer au divorțat, în aprilie, după 18 ani de relație, 14 de căsătorie și doi copii. Separarea lor a ținut prima pagină a tabloidelor, fiind o veste surprinzătoare venită din partea unuia dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. S-a speculat că Deea l-ar fi înșelat, informație negată de ambii foști parteneri, apoi Dinu a fost surprins în preajma mai multor domnișoare. În tot acest timp, fiecare a încercat să își refacă viața. Deea a reușit, însă Dinu, momentan, nu. Dar s-a ocupat de alt aspect: aspectul fizic. Ba chiar, în ultima perioadă, a apelat destul de des la ajutorul medicilor. Să fie divorțul sau vârsta motivul pentru care solistul a recurs la operațiile estetice? 

Dinu Maxer, despre motivul pentru care și-a făcut operații estetice

E drept că primele intervenții de amploare, pe care le-a și recunoscut, și le-a făcut anul trecut, înainte de divorț, dar după separare, atenția lui către aspectul fizic a început să fie din ce în ce mai mare. 

Inițial, a mers la doctorul estetician al Deei, unde a bifat o blefaroplastie și mai multe injectări cu botox. Artistul de la Axxa are și patru implaturi de păr la activ.

„Am făcut patru implanturi de păr până în prezent. Am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid, au dispărut.
Ca bărbat să te lauzi cu asta nu e ok. Când mă uit, însă, în oglinda și văd diferența și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel.
Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajusta pleopele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic” , a declarat atunci Dinu Maxer, pentru Click!

La acea vreme, solistul explică faptul că se apropie de vârsta de 50 de ani și simte nevoia să meargă la estetician. Ulterior, a venit divorțul de mama copiilor săi, Deea, moment care l-a făcut să devină clientul fidel al clinicilor de înfrumusețare. Acolo merge aproape lunar pentru câteva intervenții estetice, non invazive, botoxul devenind prietenul lui.

Motivul care este? Cu toții cred că Dinu Maxer vrea să întinerească pentru a-și găsi o nouă iubită, însă argumentul său este altul. Interpretul este de părere că, atât timp cât există medicina estetică, omul își poate face îmbunătățiri pentru a opri timpul în loc. 

„Eu sunt adeptul tratamenteleor estetice care tratează o problemă reală. Eu aveam niște sprâncene de Stan și Bran! Să înțeleagă lumea că eu din acest motiv am apelat la botox.
Am vrut să nu mi se mai vadă nici ridurile de expresie. Am făcut în locurile în care nu s-a prins prima dată. Putem să le explicăm oamenilor că nu trebuie neapărat să ai frunte de tractorist! N-ai cum să arăți așa atâta timp cât există medicina estetică!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru sursa menționată. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---