Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți chefi, iar pe lângă activitatea de jurat de la Antena 1, el mai deține și un restaurant în Capitală. Scărlătescu a vorbit despre regulile pe care le respectă în localul său, dar și cum își tratează angajații, astfel că totul este foarte bine pus la punct.
Chef-ul a mărturisit că, în timpul filmărilor de la "Chefi la cuțite", el și-a ținut restaurantul închis, pentru că nu a avut încredere în niciun angajat pentru a-i lua locul.
„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă.
Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.
În cadrul podcastului, Scărlătescu a mai dezvăluit faptul că angajații săi nu au voie să își ia pauză și nici să vorbească la telefon. Mai mult, cei care muncesc în restaurantul lui Scărlătescu nu primesc salariu, ci comision din încasările localului.
Citește și:
Cum au reușit Cătălin Bordea și Nelu Cortea să câștige America Express
De ce au închis 100 de birouri ale agenției globale de media UM într-o singură zi?
Semnificația culorilor de Crăciun. De ce roșu și verde domină această sărbătoare
„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30.
Citește continuarea pe Kudika.ro.