Showbiz

Cum a fost Mihai Trăistariu păgubit de chiriași: „O adevărată bătaie de joc”

schedule 03 iul. 2023, 14:55

Cum a fost Mihai Trăistariu păgubit de chiriași: „O adevărată bătaie de joc”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a fost jefuit de către chiriași. Aceștia i-au făcut o pagubă imensă, iar într-un interviu pe care l-a acordat de curând. Iată ce a povestit îndrăgitul artist!

Mihai Trăistariu, despre pagubele pe care le-au făcut chiriașii

Mihai Trăistariu muncește din greu, în ultimii ani, iar de ceva timp se ocupă și de o afacere care îi aduce un profit considerabil. Deși artistul câștigă bani frumoși de pe urma chiriașilor din apartamentele sale, pagubele pe care unii dintre ei le lasă acolo sunt și ele unele destul de costisitoare, după cum chiar el a povestit recent.

Cântărețul este foarte, foarte atent când vine vorba de alegerea turiștilor pe care îi cazează în apartamentele sale de la malul mării, dar nu de fiecare dată face alegerile corecte, astfel că unii dintre cei care vin să se distreze pe litoral lasă un real dezastru în urma lor. Mai mult de atât, sunt persoane care nu doar că distrug lucrurile din calea lor, dar le și fură, motiv pentru care Mihai Trăistariu i-a și amenințat, în speranța că va reuși să le recupereze. I se pare ireal că trebuie să treacă prin asemenea situații, având în vedere faptul că s-a chinuit atât de mult pentru a ajunge unde este acum, presat fiind de timp și de faptul că avea nevoie de bani.

„În 2020 am intrat în turism, presat puţin de pandemie şi de faptul că nu aveam bani. Nu mai aveam voie să am concerte şi atunci a trebuit să mă reinventez. Aşa m-am băgat în treaba asta. Am făcut schimb cu un teren, am luat şapte apartamente şi am început să le închiriez la malul mării. Nu mă aşteptam să am probleme majore pentru că eu sunt un om civilizat, îmi selectez clienţii. Întotdeauna am avut grijă să colaborez cu cine trebuie, să mai testez omul, să-l mai simt. Asta am încercat să fac de-a lungul celor trei ani, însă în fiecare vară au fost incidente, se mai sparge un pahar, o cană. Au mai dat şi cu pumnul în perete pentru că pereţii sunt din rigips. De exemplu, anul trecut am găsit o gaură într-un zid, se vedea clar că a fost dat cu pumnul acolo. A trebuit să chem oameni, să repare înapoi, să văruiască.
Şi recent am fost foarte supărat din nou, pentru că o mămică şi-a cazat în două apartamente de-ale mele copiii împreună cu nişte prieteni. Toţi aveau în jurul vârstei de 16 ani. Femeia era foarte sigură pe ea, mi-a plătit, s-a ocupat de tot şi m-a asigurat că sunt foarte civilizaţi şi că le-a făcut ea instructajul ca să fie bine. Când colo, nu a fost bine pentru că ieri când au eliberat, administratorul şi camerista au început să îmi trimită filmuleţe cu ce au lăsat în urma lor.Au lăsat dezastru, mi-au ars canapelele cu ţigara, au făcut efectiv găuri, o adevărată bătaie de joc. Mi-au rupt clanţa de la balcoane. Au fumat şi în tot apartamentul era fum de ţigară. Eu eram îngrozit că nu mai iese mirosul de fum din pereţi. În interior nu se fumează oricum, dar ei au fumat numai în cameră. Au lăsat dezastru de mizerie pe jos.
A durat trei ore ca să cureţe o cameră, când de regulă, durează cel mult 30 de minute. A fost nevoie de două cameriste ca să poată face. Au lăsat o mizerie de nedescris. Toate covoraşele erau îmbibate cu bere şi cu vomă. Le-am dus la o spălătorie specială ca să poată scoate mirosul din ele. Şi toate astea au fost făcute de nişte copii de 16 ani”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru fanatik.ro.

Nimic nu îl doare mai tare decât să vadă că oamenii pe care îi cazează și care par a fi niște oameni civilizați, nu sunt deloc așa și lasă în urma lor dezastru. De exemplu, a povestit cum i-au fost arse canapele sau ruptă clanța de la balcoane și, nu în ultimul rând, au fumat în apartament și a durat foarte mult timp pentru ca mirosul să iasă din pereți. Acestea sunt doar câteva exemple banale, pentru că artistului i s-au furat chiar și bunuri din proprietățile sale pe care le-a recuperat cu greu.

Au lăsat dezastru, mi-au ars canapelele cu ţigara, au făcut efectiv găuri, o adevărată bătaie de joc. Mi-au rupt clanţa de la balcoane. Au fumat şi în tot apartamentul era fum de ţigară. Eu eram îngrozit că nu mai iese mirosul de fum din pereţi. În interior nu se fumează oricum, dar ei au fumat numai în cameră. Au lăsat dezastru de mizerie pe jos.
A durat trei ore ca să cureţe o cameră, când de regulă, durează cel mult 30 de minute. A fost nevoie de două cameriste ca să poată face. Au lăsat o mizerie de nedescris. Toate covoraşele erau îmbibate cu bere şi cu vomă. Le-am dus la o spălătorie specială ca să poată scoate mirosul din ele. Şi toate astea au fost făcute de nişte copii de 16 ani”, a mai povestit el.



“Nu doar copiii fac lucruri de genul acesta. Anul trecut de exemplu, am avut cazaţi nişte adulţi care au băut şi au vomat în baie. Ba mai mult, au şi închis uşa şi când intrai acolo îţi venea să vomiţi la rândul tău pentru că baia se împuţise. Am mai avut trei fete de vreo 18 ani care veniseră la Neversea şi la fel, au lăsat vraişte în urma lor. Cu cât sunt mai tineri, cu atât sunt mai iresponsabili, de aceea tind să iau mai mult familii. În principiu, eu oricum cazez familii cu copii şi ei sunt destul de civilizaţi. Unii chiar lasă curăţenie în urma lor, deşi nu e nevoie pentru că avem cameristă care se ocupă. Dar fac ei curat, dau cu mopul, spală vasele înainte de a pleca.
Incidente o să tot fie, m-am prins din mers că nu e chiar simplu. Credeam că dacă eu sunt cine sunt, o să fie mai uşor. Nu e chiar aşa, oamenii nu sunt deloc atenţi. În special copiii nu sunt responsabili pentru că nici nu au fost educaţi. Anul trecut la fel am simţit, anul acesta de 1 Mai am avut de asemenea mici incidente, mi-au mai spart ceva, au mai furat o telecomandă. O mămică a furat linguriţa din cameră ca să aibă cu ce să îşi hrănească bebeluşul pe plajă, a adăugat artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---