Showbiz

Imagini de pe patul de spital cu Cătălin Crișan. Artistul a fost operat de urgență: „Nu mă mai puteam deplasa”

schedule 30 ian. 2024, 09:23

Imagini de pe patul de spital cu Cătălin Crișan. Artistul a fost operat de urgență: „Nu mă mai puteam deplasa”
Sursa foto: Facebook Catalin Crisan

Cătălin Crișan are grave probleme de sănătate, fiind operat de urgență. Artistul a postat câteva imagini de pe patul de spital și a dat câteva declarații cutremurătoare.

Imagini de pe patul de spital cu Cătălin Crișan

Prima lună a acestui an nu a fost tocmai una bună pentru Cătălin Crișan care a trecut prin clipe de coșmar, din cauza problemelor de sănătate. Acesta a ajuns de urgență la spital, un singur medic a avut curajul să îi opereze. El a suferit o dublă operație de hernie de disc laterală, iar pentru că anestezia nu își face deloc efectul în cazul lui, a simțit aproape tot.

Motivul pentru care a decis să se lase pe mână medicilor a fost legat de faptul că nu se mai putea deplasa deloc și că fiecare mișcare era un chin.

„Nu se mai putea deloc. Aveam dureri groaznice, de spate, și piciorul stâng. Nu mă mai puteam deplasa. Ajunseseră să mă care cu pătura. Am văzut și eu că Dumnezeu îți dă cât poți duce. Așa dureri mari cum am avut, nicio alta nu le va putea depăși. Și medicii îmi spuneau că sunt asemănătoare cu cele de la naștere. A fost ceva de groază”, a declarat el pentru cancan.ro.

Deși, la momentul actual, este în afara oricărui pericol, el nu poate uita prin ce a fost nevoit să treacă, dar mai ales durerile despre care doctorii i-au zis că sunt asemănătoare celor de la naștere.

„Între timp, înainte de a ajunge la operații, am făcut infiltrații. Dar nu au avut efect. Iar la mine nu prinde anestezia locală deloc, astfel că acestea au fost făcute aproape pe viu. Ce să zic, a fost interesant, nu m-am plictisit”, a mai zis Cătălin Crișan.

Sursa foto: (c): Catalin Crisan/Facebook

Artistul a transmis și un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, pentru a-i mulțumi medicului care l-a operat de urgență, pentru că nimeni nu a avut curajul să o facă. Durerile pe care le avea erau greu de suportat și este recunoscător pentru faptul că dumnealui și-a asumat răspunderea, dar și pentru faptul că partenera lui de viață i-a fost alături și încă îi este în aceste momente groaznice din viața sa.

Sursa foto: (c): Catalin Crisan/Facebook

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dubla operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut indura, dansul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE... N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere. Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru ca a avut și are grija de mine!”, a transmis Cătălin Crișan, pe Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---