Showbiz

Jador i-a sters lacrimile unei fane. De a început să plângă femeia în timpul concertului: „Iubire pură”

schedule 18 iun. 2023, 11:00

Jador i-a sters lacrimile unei fane. De a început să plângă femeia în timpul concertului: „Iubire pură”
Sursa foto: YouTube Jador

Una dintre fanele lui Jador a început să plângă în timpul concertului, iar el i-a șters imediat lacrimile adresându-i câteva cuvinte. Mai apoi, a pus filmarea cu pricina, pe contul lui oficial de Instagram, moment în care nici reacțiile urmăritorilor săi nu au întârziat să apară.

Jador, moment emoționant în timpul unui concert

Zilele acestea, Jador a reușit să ia pe toată prin surprindere într-un mod nu tocmai plăcut, pentru că le-a vorbit fanilor despre problemele sale de sănătate. Artistul a postat două imagini de pe patul de spital, alături de un mesaj extrem de emoționant, prin intermediul căruia a transmis că anul acesta cariera sa va ajunge la final, sperând că Dumnezeu îl va mai ține pentru câteva zile în viață, fiindcă vrea să își susțină concertele pe care le are în perioada imediat următoare.

Chiar în urmă cu doar câteva ore, el a avut un concert, în timpul căruia o fană i-a oferit un moment care a reușit să îl emoționeze până la lacrimi și pe care l-a postat pe contul ei de Instagram. Femeia a început să plângă, din cauza problemelor de sănătate pe care cântărețul le are și despre chiar el le-a vorbit. Fratele lui a dat și el câteva detalii despre situația prin care Jador trece, dar crede despre el că este un bărbat puternic și un luptător, ceea ce înseamnă că va reuși să treacă și peste această cumpănă din viața sa.



„Sunt foarte bine! Dumnezeu zice să nu ne facem griji de ziua de mâine că are el grijă de ea! Are el grijă de păsările cerului, dar de noi care ne-a creat din iubire pură de lumină!”, a scris Jador, pe Instagram.

Momentan, starea lui pare a fi una bună, iar faptul că încă poate urca pe scenă îl umple cu energie venind din partea fanilor care se strâng mereu într-un număr mare, ca să îl asculte și ca să îl vadă și, nu în ultimul rând, să cânte alături de el cele mai cunoscute și iubite dintre piesele sale. Din câte a povestit chiar bunul lui prieten, Bogdan Mocanu, Jador va fi nevoit să se opereze din cauza problemelor pe care le are cu esofagul si care i-ar putea afecta și corzile vocale, ceea ce înseamnă că nu va mai putea să cânte, cel puțin pentru o perioadă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar cert este că, momentan, acesta își susține concertele și a mărturisit că în cazul în care i se va întâmpla ceva, le va lăsa toată muzica gratis fanilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---