Showbiz

Care sunt toți concurenții „Survivor All Stars”. Faimoșii și Războinicii au plecat în Republica Dominicană

schedule 05 ian. 2024, 09:05

Care sunt toți concurenții „Survivor All Stars”. Faimoșii și Războinicii au plecat în Republica Dominicană, unde vor începe filmările pentru cel mai așteptat sezon.

Cine sunt concurenții „Survivor All Stars”

Noul sezon al emisiunii Survivor România va aduce în atenția celor din fața micilor ecrane cei mai puternici și iubiți concurenți din toate sezoanele competiției. Aceștia se vor lupta în jungla dominicană, vor duce la capăt probe dificile, iar cei care vor câștiga se vor bucura de recompense și hrană, ceea ce îi va ajuta să supraviețuiască mai ușor.

Fanii concursului așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum vor decurge lucrurile, dar și cine va reuși să se bucure la finalul lunilor petrecute în Republica Dominicană de marele premiu, dar și de trofeul la care toți visează. Marea premieră va avea loc pe 16 ianuarie 2024, iar din echipa Faimoșilor fac parte zece concurenți care au făcut senzație în sezoanele anterioare ale emisiunii de la Pro TV și anume: Zannidache, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Elena Ionescu, Ana Porgras și Ștefania Stănilă.

Cea a Războinicilor este formată din: Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Lola Crudu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli, Maria Lungu și Maria Chițu.

Nu doar telespectatoriii stau cu sufletul la gură să înceapă filmările, ci și concurenții. Jorge le-a transmis fanilor de pe social media faptul că este gata pentru această călătorie frumoasă și plină de provocări. De asemenea, Andreea Tonciu a postat la Story imagini din aeroport, înainte de a pleca din nou în aventura vieții sale.

„Sunt gata să pornesc într-o călătorie frumoasă și plină de provocări. Vă avertizez că din 16 ianuarie începe cel mai tare show”, a transmis Jorge, pe contul său de Instagram.

Și sezonul acesta va fi prezentat de Daniel Pavel, care a spus despre „Survivor All Stars” că va fi un sezon special, dar mai ales plun de adrenalină.

„Va fi un sezon special, unul care-i readuce la start pe unii dintre concurenții care au scris istoria primelor patru sezoane. Sunt fericit să-i revăd și să le observ motivația, dorința de a fi iar pe traseu și de a se regăsi în adrenalina acestui show. Au mai rămas doar câteva zile și vom fi, din nou, față în față la primele probe.”, a zis Daniel Pavel, pentru libertatea.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---