Politic

George Simion a dat buzna în cabinetul lui Ciolacu pentru a-i cere socoteală. „Nu vom tolera pumnul în gură!”

schedule 23 mai 2023, 14:53

George Simion a dat buzna în cabinetul lui Ciolacu pentru a-i cere socoteală. „Nu vom tolera pumnul în gură!”
Sursă foto: ANGELO BREZOIANU / AGERPRES

George Simion a dezlănțuit un nou scandal în Parlament. Liderul AUR împreună cu alți colegi de partid au dat buzna în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, pentru a-i cere socoteală pentru sancțiunile aplicate deputaților AUR care au făcut zarvă în Parlament.

George Simion, pus iar pe scandal. A dat buzna în biroul lui Ciolacu

Liderul AUR, George Simion, a provocat un nou scandal în Parlament. Acesta împreună cu alți colegi de partid au intrat cu forța în biroul liderului PSD, Marcel Ciolacu, pentru a-i cere socoteală cu privire la sancțiunile aplicate anterior unor deputați AUR.

„Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituţii. Îl așteptăm aici. Am venit să ne programăm. Haideţi să ne înscriem toţi deputaţii. Nu vom tolera pumnul în gură”, a spus George Simion, intrând în biroul șefului Camerei Deputaților.

La tot incidentul au participat și liderul deputaților PSD, Alfred Simonis și vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu. Șeful deputaților PSD și George Simion și-au aruncat mai multe vorbe tăioase.

Ai venit cu interlopii după tine? Ai niște interlopi, niște huligani (...) Eşti cunoscut ca un agent sovietic. Există informații. (...) Ai băgat în Parlament nişte infractori, nişte golani”, i-a spus Alfred Simonis șefului AUR. 

George Simion nu a putut să nu vină cu o replică.

„Care sunt interlopii? Voi v-aţi bătut joc. Dumneavoastră aţi furat din buzunare, în Anglia”

Parlamentari AUR, sancționați cu diminuarea indemnizației la 50%

Unul dintre parlamentarii AUR a spus: „O să am grijă de dumneata”, la care șeful deputaților PSD a venit cu răspunsul: „De unde ai luat banii ca să finanțezi partidul? De ce vă dă Moscova bani, auziți ce zice acest personaj. Cum o să ai grijă de mine? Ești un fascist, un nazist, i-ați interlopii și ieși afară”, a mai spus Alfred Simonis.

După ce George Simion și-a programat toți deputații AUR pentru o întâlnire cu șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a plecat din biroul acestuia.

Nemulțumirea lui George Simion vine după ce un grup de parlamentari AUR au fost sancționați pentru că au întrerupt ședința de plen în care a fost dezbătut proiectul privind prevenirea separării copilului de părinți. 

Împreună cu parlamentarii AUR a fost sancționat și un alt deputat neafiliat cu diminuarea indemnizației la 50% pentru o perioadă de 6 luni. Cirprian Titi-Stoica, Dămureanu Ringo și parlamentarul neafiliat Dumitru Coarnă au depus contestații.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9746 RON
0.00020
USD
USD: 4.5756 RON
0.00210
GBP
GBP: 5.8203 RON
-0.00560
HUF
HUF: 1.2905 RON
-0.00250
BGN
BGN: 2.5434 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0327 RON
0.00430
Convertor valutar

Rezultat: ---